Skönhetskväll på vår walk-in-clinic med Deers.se

Okategoriserat, Övrigt

I torsdags arrangerade vi en informationskväll på temat hud- och injektionsbehandlingar tillsammans med härliga Jenny Peura som står bakom bloggen Deers.se.  Så här berättar Jenny:

“Jag vet att det är många av mina vänner som är intresserade av både fillers, botox och alternativa behandlingar som inte nödvändigtvis innebär injektioner. Att få sprutor i ansiktet är ju lite läskigt tycker många och jag har fått många frågor kring mina egna behandlingar.

I torsdags stillade jag 15 av mina vänners nyfikenhet. Tillsammans med Sofia och Therese från Akademikliniken pratade vi om skillnaderna mellan botox och fillers och olika behandlingar som Akademikliniken har i sitt utbud. Helena från Restylane var också på plats och pratade om de olika effekterna man kan uppnå av fillers och slog hål på en hel del myter”.

Läs mer om kvällen här Deers.se

 

Skärmavbild-2016-04-17-kl.-14.14.04-700x409
Foto: Cornelia Granslätt