Peeling för ansikte

Ansikte

peels

Att upprätthålla en frisk och strålande hud är en konst som kräver rätt hudvård, tekniker och behandlingar. En av de mest effektiva metoderna för att förnya huden är peeling. Peeling för ansiktet är en djuprengörande process som avlägsnar döda hudceller, stimulerar hudens förnyelse och ger en klarare, fräschare hud. På Akademikliniken, med vår breda erfarenhet inom avancerad hudvård, erbjuder vi skräddarsydda peelingbehandlingar som passar just din hudtyp. 

Peeling för ansiktet hemma

För de som föredrar hudvård hemma, erbjuder vi peelingprodukter i form av gel och krämer. Dessa produkter är skapade för att varsamt men effektivt exfoliera huden, ta bort orenheter och stimulera cellförnyelsen. Regelbunden användning av dessa produkter kan dramatiskt förbättra hudens kvalitet, minska synligheten av fina linjer och ge en jämnare hudton. Dessutom kan de hjälpa till att balansera hudens olje- och fuktnivåer och förbättra hudens elasticitet. De är lämpliga för alla hudtyper och är en viktig del i hudvården.

Pure Triple Peel

Vår Pure Triple Peel är en kraftfull gelpeeling med trippelverkande funktion. Den avlägsnar effektivt döda hudceller och stimulerar cellförnyelsen. Med en unik kombination av ingredienser polerar och rengör den hudens yta samtidigt som den aktiverar och stimulerar de djupare hudlagren. Detta bidrar till en jämnare yta med förbättrad lyster. Pure Triple Peel fungerar även perfekt som en peelmask.

Peelingbehandlingar för ansiktet

På Akademikliniken tar vi hudvård till nästa nivå med våra professionella peelingbehandlingar. Våra hudterapeuter använder avancerade tekniker för att anpassa behandlingen efter din hudtyp och dina behov. Våra behandlingar sträcker sig från milda peelings för de med känslig hud, till mer intensiva behandlingar för ett djupgående resultat.

Mekanisk peel

Mekanisk peeling är en fysisk exfolieringsmetod där instrument används för att varsamt skrubba bort döda hudceller. Denna metod är idealisk för dem som vill ha en mer kontrollerad och mild exfoliering. På Akademikliniken använder vi högkvalitativa produkter som säkerställer en skonsam men effektiv behandling av ansiktet.

Kemisk peeling

Vid kemiska peelingbehandlingar används speciella syror, vanligtvis AHA, för att lösa upp döda hudceller och främja ny celltillväxt. Denna behandlingsform är utmärkt för att behandla en rad hudproblem som akne, pigmentfläckar och åldrande hud. Bland våra kemiska peelingbehandlingar finner du PRX, AHA-peelingar, Neostrata och många fler. Våra hudexperter på Akademikliniken är skickliga på att anpassa behandlingarna efter dina behov för optimala resultat.

Laserpeeling

Laserpeeling är en av de mest innovativa och effektiva metoderna för hudförnyelse. Denna behandling använder laserljus för att försiktigt avlägsna det yttersta hudlagret, vilket stimulerar hudens naturliga läkningsprocess och främjar ny celltillväxt. Cosmelan är ett exempel på en laserpeeling som är mycket effektiv mot solfläckar och melasma i ansiktet och på kroppen. Precis som med våra andra behandlingar erbjuder vi skräddarsydda laserpeeling-behandlingar som är utformade för att ge maximal effektivitet och säkerhet.

Vårt team av erfarna hudterapeuter är dedikerade till att erbjuda dig den bästa möjliga behandlingen för din hudtyp. Oavsett om du väljer en hemmabehandling eller en professionell behandling hos oss, kan du lita på att du får högkvalitativ vård som ger synliga och långvariga resultat. Besök vår hemsida för mer information eller boka en konsultation nedan.

Boka konsultation