Nu erbjuder vi PRX-T33 – En peel utan peeling

Aktuellt, Ansikte, Kropp, Hud

Ansikte kvinna

En peel utan peeling, finns det ens? Jo numer finns det faktiskt det.

Vi talar om PRX-T33, nya generationens TCA-peel (triklorättisksyra) som blivit omåttligt populär då den i princip inte innebär någon återhämtningstid. Många är vi som stuvat om i våra sociala kalendrar för att slippa dyka upp med ett rött, fjällande ansikte på t.ex tjejmiddagen på fina restaurangen.

I en hektisk vardag söker många efter en behandling som ger fantastiskt resultat på kort tid med så lite ”down-time” som möjligt. PRX kan erbjuda allt detta, och det är förmodligen också en av anledningarna till att behandlingen blivit så populär bland internationella influensers och celebriteter.

Så hur fungerar PRX-T33?

PRX-T33 är som du kanske redan förstått ingen klassisk peel där man flagnar bort det översta hudlagret. PRX-behandlingen är en biologiskt hudföryngrande behandling bestående av 33-procentig TCA-syra och en mindre dos väteperoxid.

Väteperoxiden har uppgiften att skydda epidermis (den blodkärlslösa yttersta delen av huden som består av flera lager tätt liggande celler) och hjälper till att transportera TCA-syran ner till de djupare hudlagren där syran stimulerar och ”återupplivar” hudvävnaden.

 

Hand

Behandla och ta hand om försummande områden

Med ansiktet konstant exponerat för sol, föroreningar och en hektisk vardag är det nog ingen som blir förvånad när vi säger att det är mycket fokus på ansiktet när vi pratar om medicinska hudvårdsbehandlingar. Detsamma gäller PRX och man får fantastiskt fina resultat i ansiktet, både genom ensam behandling eller i kombination med andra behandlingar så som tex Dermapen.

Många är vi dock som glömmer att även våra händer är extremt utsatta i vårt vardagliga liv. Händer men även dekolletage med sin tunna hud som annars kan vara svåra att behandla svarar väldigt fint på PRX-peelen.

Här jobbar man på att motverka sol- och åldersfläckar samtidigt som peelen även ger resultat som återfuktad och spänstig hud. På handryggen får man även en viss “utfyllnad” där händerna tappat fettvolym i vävnaden, något som sker med stigande ålder.

BOKA KONSULTATION

PRX-T33

När ser jag resultat efter behandling med PRX?

Som vi har nämnt är en av de stora fördelarna med PRX-peelen att du faktiskt inte “peelar” eller flagnar. Med andra ord kan du ganska direkt efter din behandling fortsätta med dina vanliga rutiner och inplanerade sociala aktiviteter utan att behöva oroa dig för ditt tillfälliga utseende.

Eftersom en del av resultatet är omedelbart kan behandlingen med fördel göras samma dag eller någon dag innan en social tillställning för att reducera linjer, tillföra lättare uppstramning och återfuktad hud.

Resultatet från en PRX-behandling kommer att utvecklas successivt men för ett långsiktigt och varaktigt resultat är det absolut bästa att tillsammans med din hudterapeut planera in en kur av behandlingar.

Vad kostar PRX?

En. behandling med PRX kostar en bit under 2000kr. Många väljer att göra en kur med flera behandlingar för att uppnå önskat resultat samtidigt som flera patienter känner sig nöjda efter en behandling.

Boka en konsultation med en av våra hudterapeuter för att få veta om och hur PRX fungerar för dig.

För med information, läs mer om PRX-T33 (triklorättiksyra-peel) eller boka en konsultation på 08- 6145400 eller boka online.

BOKA KONSULTATION