Mina bästa skönhetstips

Fråga våra experter

Sandra Sundqvist är leg sjuksköterska och här delar hon med sig av sina bästa skönhetstips – och med det sina absoluta favoritbehandlingar. Sandra kan bokas på vårt Skin Center Göteborg.

Uppnå den perfekta lystern:
Mina personliga skönhetshemligheter

För mig handlar skönhet om att uppnå en jämn, fräsch hud med en strålande lyster. När din hud mår bra behöver du inte använda så mycket smink för att känna dig vacker. Idag delar jag med mig av mina bästa skönhetstips för att få den där naturliga glöden i ansiktet.

Nattlig retinol-förnyelse
Min hemlighet för en smidig hud är ZO Skin Healths “Wrinkle + Texture Repair.” Den innehåller retinol, en kraftfull anti-aging syra som främjar cellförnyelse och exfoliering. Använd den på kvällen för att vakna upp med en förbättrad hudstruktur.

Daglig lyster med serum och solskydd
För en strålande hud under dagen förlitar jag mig på ZO Skins “Illuminating AOX Serum” och Colorscience “Face Shield Glow.” Dessa produkter innehåller mikromineraler som ger en naturlig pärlemoskimmer och kamouflerar ojämnheter. Ett starkt serum och solskydd är nyckeln till att bibehålla din huds ungdomliga lyster.

Ögonområdets speciella omvårdnad
Ögonen är fönstret till själen, och jag ägnar särskild uppmärksamhet åt dem. Jag älskar ZO Skins ögonkräm “ZO Eye Brightening Créme,” som innehåller retinol för att hålla ögonområdet fräscht. Som ett extra behandlingssteg genomför jag en PRP-behandling under ögonen en gång om året. Denna behandling använder kroppsegna plasma för att minimera mörka ringar och linjer, och resultaten är fantastiska.

Fuktgivande kollagenboost
Profhilo är min absoluta favorit när det kommer till att få en fantastisk lyster. Den innehåller hyaluronsyra som ger din hud en intensiv fuktboost och en ungdomlig glöd som varar länge. Dessutom är muskelavslappning i den övre delen av ansiktet ett utmärkt sätt att förebygga bildandet av mimiska linjer.

Avsluta sommarspår och uppnå en jämn hudton
Efter sommarsäsongen är det viktigt att ta hand om huden. Jag väljer IPL-behandlingen (Intense Pulsed Light) för att ta bort ytliga blodkärl och uppnå en jämn hudton. Höst- och vintersäsongen är det perfekta tillfället att göra denna behandling.

Skapandet av en skräddarsydd skönhetsplan
När mina kunder besöker mig, ser jag till att ta hänsyn till alla aspekter av deras ansikten och deras personliga önskemål. Att skapa en långsiktig plan är viktigt, där hudelasticitet, volym och struktur arbetar tillsammans för att skapa ett naturligt och vackert resultat. Vi strävar alltid efter att låta din inre skönhet stråla genom din hud.

Det är mina bästa skönhetstips för att uppnå den perfekta lystern. Hoppas dessa råd hjälper dig att stråla ännu mer!

Boka tid hos Sandra HÄR