Mina bästa skönhetstips

Fråga våra experter

Amelie Tavassoli är leg sjuksköterska och hudterapeut. Här delar hon med sig av sina bästa skönhetstips – och med det sina absoluta favoritbehandlingar. Amelie har arbetat med estetiska behandlingar sedan 2010 och brinner för ge sina kunder allra bäst resultat efter egna önskemål och förutsättningar  Amelie kan bokas på vårt Skin Center Stureplan och NK.

“Mitt allra bästa skönhetstips är att stimulera huden för att bibehålla spänst och elasticitet. För detta är mina topp tre favoritbehandlingar; Sculptra är en injektionsbehandling som kallas för “biostimulator” och har till uppgift att stimulera huden till nybildning av bland annat kollagen. Huden blir gradvis fastare och får ett lätt lyft med bättre och jämnare struktur.

Denna metod kan med fördel kombineras med min andra favoritbehandling, Secret RF, som också stimulerar kollagenproduktionen. Radiofrekvensvågor skickas ner djupare i hudens lager via fina nålar och stimulerar på så sätt kollagenbilningen via värmebildning. Har du rynkor, fina linjer, ärr eller bara generellt önskar fastare hud är denna behandling perfekt och kan med fördel användas på områden som hals, dekolletage och händer.

Sist, men absolut inte minst, har vi en behandling för ett mer omedelbart lyft, där vi använder oss av en kombination av Hyaluronsyra-filler och biostimulering. HArmonyCA, som behandlingen heter (och som lanseras den 16 oktober på Akademikliniken!), injiceras i ansiktet och ger ett omedelbart lyft av kinder och käklinje som sedan ytterligare förbättras gradvis i upp till ett år.

Alla dessa behandlingar är verkligen i världsklass och det är så spännande att vi kan erbjuda våra kunder dem på Akademikliniken!”

Boka tid hos Amelie HÄR,