Amelie Tavassoli

Leg sjuksköterska, Stockholm

Läs mer

Amelie Tavassoli är legitimerad sjuksköterska och auktoriserad hudterapeut. Amelie erhåller både svensk och dansk sjuksköterskelegitimation och har arbetat med estetiska behandlingar på kliniker i både Danmark och Sverige sedan 2010. Närmast kommer Amelie från Akademikliniken i Malmö och går nu att boka i Stockholm, på både Stureplan och NK.

Amelie har alltid en holistisk utgångspunkt för kundens önskade resultat. Detta är också en anledning till att specialiserat sig inom injektionsbehandlingar med neurotoxin, hyaluronsyrafillers samt biostimulatorer, där hon ligger på masternivå. Då Amelie även är auktoriserad hudterapeut behärskar hon parallellt med injektioner även behandlingar med IPL, olika typer av lasrar, ultraljud, radiofrekvens, mikroneedling, kemikska peelingar samt medicinsk hudvård.

Utveckling är en stor drivkraft för Amelie och hon ser ständigt till att uppdatera sig kring den senaste forskningen inom estetisk medicin och dermatologi och deltar i nationella och internationella utbildningar och kongresser.

“Mitt motto är att, tillsammans med dig som kund, utarbeta den behandlingsplan som ger bäst resultat efter dina önskningar och förutsättningar.”