Makeover

Plastikkirurgi

bukplastik

Makeover är inte bara en förändring av utseendet, det är en resa mot en nytt jag. Orsakerna till en makeover kan vara många, men oftast väljer patienter att göra en makeover för ökat självförtroende, eller för att återskapa sitt utseende efter livsförändringar eller hälsoskäl. På Akademikliniken betraktar vi varje makeover som en möjlighet att skapa harmoni mellan din inre vision och yttre utstrålning. En makeover kan variera från att vara omfattande, där den inkluderar flera kirurgiska ingrepp, till att vara mindre och mer fokuserad på ett specifikt område på kroppen.  

Stora och små makeovers hos Akademikliniken

Att genomgå en makeover innebär inte bara en fysisk förändring, det är en resa mot ökat självförtroende och välbefinnande. På Akademikliniken förstår vi vikten av att lyssna på våra patienters behov och önskemål. Våra erfarna specialister är här för att guida dig genom varje steg i din förvandlingsresa, oavsett om det gäller en stor förändring, som ett omfattande ansiktslyft, bröstförstoring eller bukplastik, eller mindre justeringar som hudföryngring och rynkreducering med fillers och Botox. Hos oss kan du dessutom göra en makeover av dina tänder då vi även erbjuder estetisk tandvård. Varje behandling hos oss på Akademikliniken är utformad för att framhäva din unika skönhet och förstärka ditt välbefinnande.

Kombination av olika estetiska förändringar

En makeover innebär ofta en kombination av olika estetiska ingrepp eller behandlingar, skräddarsydda för att harmonisera och förstärka din naturliga skönhet. Genom att sammanfläta olika kirurgiska ingrepp med icke-kirurgiska behandlingar skapar vi en personligt anpassad helhetsbild. Vårt mål är att varje behandling inte bara förbättrar ett specifikt område, utan också bidrar till en balanserad och föryngrad totalupplevelse.

Mommy Makeover – En av de vanligaste

En “Mommy Makeover” är en av de mest efterfrågade behandlingarna hos oss på Akademikliniken. Denna makeover är ett samlingsnamn för olika kroppsliga förändringar en kvinna kan göra efter att hon varit gravid. Dessa behandlingar är skräddarsydda för att återskapa kroppens form efter graviditet och amning, och involverar allt från bröstoperationer och fettsugning, till bukplastik. Det är dessutom vanligt att dessa kirurgiska ingrepp kombineras för att återskapa en kropp som liknar den före graviditeten. Med fokus på att förstärka kvinnans naturliga konturer och främja en känsla av återvunnen självsäkerhet och välbefinnande.

Makeover utan kirurgiska ingrepp

En makeover för dig är kanske inte densamma som för en annan och behöver faktiskt inte innebära kirurgiska ingrepp. En makeover kan involvera icke-kirurgiska alternativ för den som önskar en mer diskret förändring. Fillers och Botox är exempel på icke-kirurgiska ingrepp, utformade för att ge ett ungdomligare utseende och förnyad lyster, med minimal återhämtningstid. Vidare erbjuder vi avancerade hudvårdsbehandlingar och laserterapi, som effektivt kan behandla olika hudproblem och förbättra hudens kvalitet.

Personlig konsultation innan din makeover

Varje makeover börjar med en personlig konsultation hos våra erfarna specialister. Under detta möte kommer vi att diskutera dina önskemål och förväntningar. Vi kommer också att genomföra en noggrann hälsokontroll för att säkerställa att vald behandling är säker och lämplig för dig. På Akademikliniken är din trygghet och tillfredsställelse vår högsta prioritet.

Boka konsultation