Hängmage efter graviditet

Plastikkirurgi, Bukplastik, fettsugning

hängmage efter graviditet

Efter en graviditet kan många kvinnor uppleva en hängmage, något som kan påverka både självkänsla och välmående. På Akademikliniken förstår vi dessa utmaningar och erbjuder en rad effektiva behandlingar för att hjälpa dig att återfå en fastare och slankare mage.

Varför får man hängmage efter graviditet?

Under graviditeten sträcks bukmusklerna och huden ut för att ge plats åt det växande barnet. Efter förlossningen kan dessa muskler och hud ha svårt att återgå till sin ursprungliga form, vilket leder till hängmage. Även hormonförändringar och viktuppgång spelar en roll i detta. Vi förstår att detta kan påverka din självbild och strävar efter att erbjuda lösningar som återställer både din kropp och ditt självförtroende.

Faktorer som påverkar

  1. Genetik: Vissa kvinnor har naturligt mindre elastisk hud.
  2. Ålder: Äldre kvinnor har ofta mindre elastisk hud, vilket kan försvåra återhämtningen.
  3. Antal graviditeter: Flera graviditeter kan ytterligare försvaga bukmusklerna och huden.

Akademiklinikens lösningar för hängmage

På Akademikliniken erbjuder vi både kirurgiska ingrepp för att hjälpa dig att uppnå dina estetiska mål. Vi förstår hur viktig din självbild är och arbetar tillsammans med dig för att hitta den bästa lösningen.

Bukplastik

För dem som inte når önskade resultat genom träning och kost kan bukplastik vara en effektiv lösning. Vår bukplastik tar bort överflödig hud och fett samtidigt som vi stramar åt bukmusklerna. Detta ger en slankare och fastare mage. Vi ser till att du känner dig trygg och informerad genom hela processen.

Viktnedgångs-makeover

En viktnedgångs-makeover kan vara rätt val för dig som har gått ner mycket i vikt men fortfarande har kvar överflödig hud och fett. Detta paket inkluderar flera ingrepp, såsom bukplastik, bröstlyft och fettsugning, för att forma din kropp efter dina önskemål. Vi förstår att detta är en stor beslut och finns här för att stödja dig.

Fettsugning

Fettsugning är en effektiv metod för att avlägsna lokala fettdepåer som kan kvarstå efter graviditeten. Vid en fettsugning avlägsnas fettcellerna permanent, vilket ger en mer skulpterad och jämn kroppsform. Vi använder avancerade tekniker för att säkerställa ett naturligt och harmoniskt resultat.

När är kirurgi rätt val?

Kirurgi är ett bra alternativ om du inte når dina mål genom träning och kost ensam. Vi rekommenderar att du väntar med kirurgi tills du är klar med att skaffa barn, eftersom framtida graviditeter kan påverka resultatet. Vi ser till att du får all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut.

Konsultation med våra specialister

Innan du bestämmer dig för kirurgi är det viktigt att konsultera en av våra erfarna kirurger. Vi erbjuder personlig rådgivning för att säkerställa att du får den bästa behandlingen för dina unika behov. Vår erfarna personal finns här för att lyssna på dina bekymmer och hjälpa dig hitta den bästa lösningen.

Få bort din hängmage

Hängmage efter graviditet är ett vanligt problem, men på Akademikliniken har vi lösningarna för dig. Med vårt breda utbud av behandlingar kan vi hjälpa dig att återfå en fastare och slankare mage. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en konsultation.

Boka konsultation