Fettreducering med laser (Verju)

Verjú kroppskonturering är en säker och effektiv fettreducerande laserbehandling utan några nålar, snitt eller återhämtningstid.

Vill du ta bort envist kroppsfett och upptäcka dina sanna former? Kroppskonturering med Verjú är en kroppskontureringsmetod som är säker och effektiv.

Effektiv laserbehandling för smärtfri fettreducering

Verjú är en grön medicinsk lågenergilaser som används utanpå din hud och reducerar fettcellernas innehåll i det behandlade området. Verjú siktar in sig på envisa fettområden och emulerar smärtfritt fettet under huden. Kroppen transporterar sedan bort fettet via lymfsystemet.

Behandlingen skapar ingen celldöd, efter behandlingen är dina fettceller intakta och fortfarande vid liv, men tömda på fett.

Verjú vid kärlekshandtag

Exempel på behandlingsområden med Verjú är:

  • BH-valkar
  • kärlekshandtag
  • putmage
  • ridbyxlår

Snabbt och utan behov av återhämtningstid

Verjú är en snabb och smärtfri behandling. Laserbehandlingen minskar centimetrar och tar bort envist kroppsfett, du ligger först ner på mage och sedan på rygg.

Till skillnad från traditionell fettsugning tillåter Verjú dig att fortsätta dina dagliga aktiviteter utan avbrott direkt efter behandling. Behandling eller behandlingar bokas endast efter utförd konsultation. Under denna konsultation som tar 30 minuter sätter en hudterapeut upp ett behandlingsprogram anpassat efter just dig. Varje behandlingstillfälle med Verjú tar ca 1 timme.

Så går Verjú till

Inför behandlingen

Förväntningar och önskemål

Vid ditt första konsultationsbesök diskuterar du tillsammans med hudterapeuten vilken behandling som är bäst lämpad för just dina önskemål. Du får information vad det kan kosta och vad du kan förvänta dig för resultat.

Du får också fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer.

Försök hålla dig i form

Om du väljer att gå vidare bokar vi en tid hos en av våra specialister. Det är bra om du förbereder dig genom att hålla dig i form och tar reda på så mycket som möjligt om vad som gäller före, under och efter behandlingen. Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.

Du ska inte vara gravid eller amma

Du bör vara fullt frisk och inte vara gravid eller amma.

Flera behandlingstillfällen

En behandling tar normalt en timme. Det krävs flera behandlingar vid ytterligare besök. Du och din behandlare sätter upp en plan tillsammans i samband med konsultationen.

På behandlingsdagen

Fotografering av området

Innan behandlingen startar tas före-bilder på det eller de områden som ska behandlas.

Skydd mot lasern

Du kommer under ditt behandlingstillfälle att använda skyddsglasögon för att skydda dina ögon från laserstrålningen.

Före och efter behandlingen

Lev som vanligt

Verjú är en snabb och smärtfri behandling utan konvalescenstid. Du kan efter din behandling fortsätta med dina dagliga aktiviteter utan avbrott.

Kontakta oss om du har frågor

Skulle det uppstå några frågor eller funderingar efter din behandling, kontaktar du oss och pratar med din behandlare.

Våra priser

Konsultation

Fettreducering med laser – Vad kostar det?

Det exakta priset för en fettreducering med laser beror på en rad olika faktorer. Bland annat omfattningen av problemet och om du ska göra en kombinationsbehandling. I samband med den obligatoriska konsultationen får du en kostnadsberäkning som utgår från just dig och dina förutsättningar.

Se priser för fettreducering med laser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev