Fettsugning av vader

Det finns många anledningar till att man upplever sig ha oproportionerligt formade ben, ofta handlar det om att man har relativt stora ben vid knäpartiet eller där benet vanligtvis smalnar av, exempelvis längs med vaden. Många besväras av vader som upplevs som förstorade och man kanske inte kan ha stövlar eller upplever vristerna som stora. Om man besväras mycket kan det vara ett bra alternativ att genomföra en fettsugning av vaderna, då just detta område av benen kan vara svårt att påverka storleksmässigt genom träning eller viktnedgång.

Bestående resultat efter dina förutsättningar

Vi på Akademikliniken är alltid väldigt noga med att tidigt boka in en personlig konsultation där vi grundligt går igenom dina individuella förutsättningar – vilket resultat skulle en fettsugning av vaderna ge för dig? Just vaderna är ett lite känsligare område, då fettvävnaderna i denna del av kroppen är hårdare och det ibland kan vara svårt för en själv att avgöra vad som är överskottsfett och vad som är muskulatur.

Vid en fettsugning av vaderna avlägsnas överskottsdelen av områdets fettceller mycket precist med tunna fettsugningskanyler och lämnar minimala ärr. Efter ingreppet används en stödstrumpa i sammanlagt 6 veckor, först både dagtid och på natten och därefter enbart under natten. Blåmärken kan uppstå, och en viss svullnad kan hålla i sig efteråt, men dessa försvinner undan för undan första veckorna efter fettsugningen.

Vill du ha mer information?

Välkommen att ta kontakt med oss på Akademikliniken för en första konsultation!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev