3D-simulering

Med hjälp av olika typer av simuleringsverktyg möjliggör vi att slutresultatet kan justeras utefter våra patienters önskemål och förutsättningar innan ingreppet.

Som första klinik i Norden har vi sedan en lång tid tillbaka erbjudit 3D-simulering för våra patienter. Denna teknologi tillåter kirurgen och patienten att titta på och diskutera de preoperativa bilderna i 3D. Bilderna kan roteras och visas från alla vinklar och även jämföras bredvid varandra.

3d-simulering Bröstförstoring

Akademikliniken var först i Norden med att erbjuda 3D-simulering i samband med konsultation för bröstförstoring. 3D-simulering ingår alltid i priset för en bröstförstoring med implantat hos oss. Metoden heter Vectra 3D Precision Light och är ett av de mest avancerade systemen på marknaden.

Med hjälp av 3D-simulering kan du lättare föreställa dig resultatet av din bröstförstoring innan själva operationen. Bilden kan roteras i 180 grader och på så sätt kan du kan se det blivande resultatet ur alla vinklar. Tillsammans tittar vi på och jämför hur olika storlekar och typer av implantat ser ut på just dig. Du kan alltså prova dig fram mellan olika implantat och se hur de ser ut på din kropp tills det känns helt rätt för dig.

3D-simulering Näsplastik

En näsplastik kan dramatiskt förändra ditt utseende då näsan har en sådan central plats i ansiktet. Med detta i åtanke är det av extra vikt att du redan i förväg kan få en så realistisk uppfattning som möjligt av slutresultatet av din näsplastik. Detta åstadkommer vi på Akademikliniken med hjälp av olika typer av simuleringar, bland annat 3D-simulering.
Det är väldigt viktig att förstå att all simulering framför allt används för att sätta mål för din näsplastik. Det slutgiltiga resultatet kommer alltid att skilja sig en aning från simuleringen. Det absolut största värdet med 3D simuleringen är att den ökar kirurgens förståelse för vad patienten har för förväntningar.

 

Konsultation inför bröstförstoring med 3D-simulering

Se hur en konsultation med 3D-simulering hos oss går till. Du som patient får se hur dina bröst kommer se ut med olika typer av implantat och storlek.