Akademikliniken Stockholm, Kirurgi

Välkommen till Akademikliniken Stockholm i Storängsbotten. På vår huvudklinik utför våra erfarna plastikkirurger både estetiska och rekonstruktiva operationer. Till exempel bröstförstoring, bröstförminskning, bukplastik, fettsugning, näsplastik och ansiktslyft.

Om oss

På vår Skin Center kliniker träffar du våra hudterapeuter och injektionssjuksköterskor som utför hud och injektionsbehandlingar.

På våra kirurgiska enheter träffar du våra plastikkirurger och sjuksköterskor inför och efter operationer.

 

Öppettider

Måndag
7:00-18:00
Tisdag
7:00-18:00
Onsdag
7:00-18:00
Torsdag
7:00-18:00
Fredag
8:00-16:00
Lördag-Söndag
Stängt
Röda dagar
Stängt

Välkommen till Akademiklinikens huvudklinik för plastikkirurgi i Stockholm

Du hittar vår huvudklinik på Storängsvägen 10 vid Gärdet i Stockholm. Här utför vi plastikkirurgi i världsklass utförd av välutbildade plastikkirurger och läkare. Du tar dig enkelt till vår klinik med såväl buss som bil och tunnelbana och väl på plats tas du om hand av vår erfarna personal.

Bröstförstoring, näsplastik, bukplastik och mycket mer

Hos Akademiklinikens huvudklinik i Stockholm genomför vi en rad olika plastikkirurgiska ingrepp. Våra kirurger, läkare, sjuksköterskor och övrig personal har lång erfarenhet vilket gör att du kan känna dig trygg i ditt val.

På vår huvudklinik utbildar vi även plastikkirurger från hela världen. Det säger en del om kvaliteten på våra anställda och de operationer och behandlingar vi kan erbjuda.

Vi utför bland mycket annat bröstförstoring, bröstförminskning, näsplastik, ansiktsplastik och bukplastik samt injektionsbehandlingar, avancerad hudvård och estetisk tandvård.

Välkommen in att boka en konsultation så ser vi till att du får den hjälp du efterfrågar.

Läkarrock Akademikliniken

Det är vi som tar hand om dig på Akademikliniken Storängsbotten

Välkommen till oss på Akademikliniken på Storängsbotten i Stockholm. Det är oss du träffar på nordens ledande klinik.

Vår personal

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev