Online-Konsultation

Bekväm konsultation hemifrån

För dig som bor längre bort från en klinik, eller som tycker det känns mer bekvämt att första gången mötas online, finns AK Online. Vi erbjuder online-konsultationer, där du möter en plastikkirurg, injektionssjuksköterska eller en hudterapeut, för en första konsultation. Vem du möter beror förstås på vilken typ av ingrepp eller behandling du är intresserad av.

Hur går det till?

Du kan boka din online-konsultation i webbokningen eller om du inte finner den där genom att ringa till din klinik och boka en tid som passar dig. Kontaktinformation hittar du här.  När det är dags för din konsultation får du ett SMS med en länk som du följer och loggar in med BankID.

Det är viktigt att du använder headset, sitter avskilt med bra uppkoppling och har ordentligt med ljus. Allt för att konsultationen ska bli så bra som möjligt.

I vissa fall kan det vara nödvändigt att komplettera din online konsultation med en fysiskkonsultation innan din operation. Om detta blir aktuellt betalar du endast mellanskillnaden från en online konsultation till en fysiskkonsultation. (se prislista)