Stockholm. Skin Center Mariatorget söker legitimerad sjuksköterska.

Vill du arbeta med estetiska injektionsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus?

Injektionssjuksköterska på Akademikliniken

Vill du arbeta med estetiska injektionsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Kvalifikationer

Akademikliniken Skin Center Mariatorget söker legitimerad sjuksköterska med minst 3 års vana av estetiska injektioner. Certifikat från estetiska injektionsrådet är meriterande.

Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du gillar att göra människor glada och har en stark servicekänsla. Vi arbetar i team med injektionssköterskor, auktoriserade hudterapeuter, hudläkare och receptionister (vi har kirurger på nära håll).

Vi arbetar i en snabbt utvecklande bransch som kräver att vi är uppdaterade och därav har vi löpande utbildningar både intern och externt.

Arbetsuppgifter

Allt på en klinik förekommande arbetsuppgifter men huvuduppgifterna är konsultera/ behandla kunder, följa med i utvecklingen, känna till vårat produktutbud.

Utveckling

Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har rätt kompetens och är väl utbildade inom alla behandlingar som vi utför.

Vi är stolta över vårt utvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Det är viktigt för oss att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och lära nytt. Vi erbjuder både löpande vidareutbildning under ledning av våra egna ledande specialister inom plastikkirurgi, estetiska injektionstekniker och dermatologi och vidareutbildning i samarbete med våra leverantörer.

Anställningsform

Tillsvidare anställning (6 mån provanställning).
80-100% sysselsättningsgrad.

Arbetstider

Heltid. Arbete kvällar och helger förekommer och ingår i arbetet. Arbetstiderna följer verksamhetens öppettider.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Kicki Ahlström på kicki.ahlstrom@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till kicki.ahlstrom@ak.se  Märk din ansökan med ”Legitimerad sjuksköterska Mariatorget”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.