Malmö. Specialistutbildade operationssjuksköterskor till vår dagkirurgiska verksamhet.

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är vårt fokus!

Akademikliniken i Malmö söker specialistutbildade operationssjuksköterskor till vår dagkirurgiska verksamhet

Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega. Vår plastikkirurgiska klinik i Malmö ligger i Västra Hamnen. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Operation, postoperativ avdelning och mottagning. Vi delar lokaler med Akademikliniken Skin Center som är vår hudvårdsmottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lång erfarenhet av arbete som specialistutbildad sjuksköterska inom operationssjukvård för arbete på vår dagkirurgiska operationsavdelning. Erfarenhet av plastikkirurgi är meriterande.

Du är en positiv och flexibel person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som legitimerad operationssjuksköterska på vår operationsavdelning arbetar du självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter i samband med plastikkirurgiska ingrepp. Vi utför ett stort och varierat utbud av olika operationer, både estetiska och medicinska, i antingen generell eller lokal anestesi. Du ingår i ett erfaret team bestående av operationssjuksköterskor, kirurger samt övrig operations- och anestesipersonal.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast.

Arbetstider

Dagtid vardagar, 70-100% (diskuteras beroende på önskemål). Beredskapstjänstgöring 1-2 nätter/vecka ingår i tjänsten och ersätts utöver månadslönen.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Verksamhetschef Lotta Pettersson, charlotta.pettersson@ak.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till charlotta.pettersson@ak.se senast den 2022-11-30. Märk din ansökan med ”Operationssjuksköterska Malmö”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.