Göteborg. Leg. sjuksköterska till uppvakning- vårdavdelningen.

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är vårt fokus!

Du kommer att jobba i ett härligt team med hög kompetens som har roligt tillsammans med fokus på att vara professionella under hela vårdprocessen. Våra värdeord är Passionerade, Pålitliga, Professionella, Pionjärer. Vår viktigaste tillgång är alla våra kvalificerade medarbetare.

Vår plastikkirurgiska klinik i Göteborg ligger på Guldhedstorget. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, operation, och vårdavdelning. Vård-/ uppvakningsavdelningen består f n av 9 vårdplatser och är öppen helgfria vardagar måndag till fredag.

Är du leg. sjuksköterska och/eller IVA sjuksköterska och har ett brinnande intresse för plastikkirurgi så finns nu möjligheten att jobba extra hos oss på vår vård-/ uppvakningsavdelning för timanställning vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst tre till fem års arbetslivserfarenhet och har erfarenhet av postoperativ vård på avdelning och/eller uppvakningsavdelning. Vi ser gärna att du har specialistutbildning inom anestesi och/eller intensivvård. Erfarenhet inom plastikkirurgi är meriterande.

Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att ge service av högsta kvalitet.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en plastikkirurgisk vård- och uppvakningsavdelning där omvårdnad och information är en viktig del i arbetet. Du arbetar i team med övriga sjuksköterskor och undersköterskor.

Anställningsform

Timanställning

Arbetstider

Tjänstgöring gäller dag- och kvällstid, f n förlagd måndag-fredag. Möjlighet finns till nattjänstgöring efter överenskommelse.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Verksamhetschef Pernilla Idehed:  pernilla.idehed@ak.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev skickas per e-post till pernilla.idehed@ak.se senast den 30 november 2021. Ansökningar behandlas fortlöpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.

Märk din ansökan med ”Sjuksköterska vårdavdelning”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.