Akademikliniken i Stockholm söker operationsundersköterska

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patient är i fokus? 

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patient är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår operationsavdelning i Stockholm har sex operationssalar, två polikliniska operationssalar, en operationssal för hårtransplantationer, samt sex post-operativa platser.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Vi vill att du har arbetat på en operationsavdelning/med sterilhantering tidigare. Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter

Som operationsundersköterska ingår du i ett operationsteam som tillsammans samarbetar kring patienten. Arbetsuppgifterna är för undersköterska sedvanligt förkommande uppgifter på en operationsenhet, såsom förberedelser och iordningsställande inför och efter operationer, handhavande av medicinteknisk utrustning, arbete i sterilcentral och på postoperativa avdelningen.

Anställningsform

Tillsvidare.

Arbetstider

Veckotjänstgöring, måndag-torsdag, dagtid.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotte Laurell, avdelningschef.
E-post: charlotte.laurell@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post charlotte.laurell@ak.se. Märk din ansökan med “operationsundersköterska”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev