Akademikliniken i Stockholm söker Anestesisjuksköterska

Akademikliniken är Nordens ledande privata aktör inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar.

Läkarrock Akademikliniken

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patient är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår operationsavdelning i Stockholm har sex operationssalar, två polikliniska operationssalar, en operationssal för hårtransplantationer, samt sex post-operativa platser.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi.

Meriterande: Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig. Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet av anestesi.

Du arbetar i team och i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska.

Anställningsform

Timanställning.

Arbetstider

Vi har verksamhet måndag-torsdag, dagtid.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Charlotte Laurell, avdelningschef.

E-post: charlotte.laurell@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post charlotte.laurell@ak.se. Märk din ansökan med “anestesisjuksköterska”.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev