Stockholm. Fria konsultationer för åderbråck & ådernät + 20% rabatt på en behandling

Åderbråck innebär att en blodåder – en ven – blivit onormalt utvidgad. Åderbråck kan ge både estetiska och funktionella besvär. Svullnad i fötter och underben med trötthetskänsla är vanligt. Särskilt i värme eller efter att ha stått under en längre tid. Tillståndet korrigeras inte av sig självt. Åderbråck är ärftligt och är upp till fyra gånger vanligare bland kvinnor än hos män och ökar i allmänhet med åldern. De kan ofta uppträda efter en graviditet och är även vanligt förekommande hos dem som går och står mycket i arbetet. Den grundläggande orsaken är dock oklar. Läs mer här!

Ytliga blodkärl på benen kallas för ådernät, och är utvidgade blodkärl som ligger nära hudytan och bildar spindelvävsliknande mönster. Det är vanligt förekommande på benen, men kan också finnas i ansiktet. Det kan vara missprydande men går enkelt att behandla med injektioner. Läs mer här!

Just nu erbjuder vi fria konsultationer och 20% rabatt på en behandling.

Erbjudandet gäller endast hos Dr Magnus Norling på Akademikliniken Skin Center Storängsbotten i Stockholm och t.o.m 31 oktober 2022. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Vill du boka en konsultation gör det här, BOKA