PRP för hud och hår – 30% rabatt på kur om 3 ggr

PRP står för platelet rich plasma och innebär att en koncentrerad mängd blodplättar (trombocyterna) tas från patientens egna blod. Med hjälp av en centrifugmaskin skiljs plasma ut med mycket blodplättar från resten av plasman och röda blodkroppar. Det är en helt trygg och effektiv metod som länge använts inom sjukvården för att reparera skadad hud och aktivera ny bildning av nytt kollagen. Det kan också användas för att stimulera hårtillväxt.

PRP hud
En PRP-behandling, som kan beskrivas som en kraftfull medicinsk ansiktsbehandling, reparerar åldrande och skador som uppstått på huden genom tid, ålder, stress eller miljöfaktorer. Behandlingen är säker och tolereras väl eftersom den utnyttjar kroppsegna ämnen. Vi ser fina resultat på lite äldre hud där små linjer dämpas och hudkvaliteten förbättras, och även yngre hy kan få en riktig “boost” av behandlingen, med en betydligt jämnare och slätare hudyta som utstrålar mer lyster.

PRP hår
PRP är även en effektiv behandling för både män och kvinnor som är tunnhåriga eller har börjat tappa sitt hår och vill få håret att börja växa bättre. Behandlingen stimulerar hårtillväxten och går att göra både i bromsande och förebyggande syfte, innan håret har tunnats ut eller fallit av. En PRP-behandling för håret kan utföras både på huvudet och skägg.

Under maj månad får du 30% rabatt på en kur om 3 ggr. Behandlingen måste bokas och påbörjas under maj månad. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Läs mer om PRP här eller boka tid för konsultation direkt här.