20% på kurbehandling om 3 gånger med Skinbooster

För att verkligen förändra huden från insidan med mer hållbart “glow” ger Restylanes injektionsbehandling Skinbooster fina resultat.

Vad är skinbooster?

Restylane Skinbooster är en tunnflytande gelé som injiceras i huden för att återföra fukt inifrån. Den tillför hyaluronsyra och stimulerar kollagen, vilket är det som förloras när huden åldras. Effekten av Skinbooster är att huden ser slätare och mer elastisk ut, med mer lyster.

Vem passar behandlingen för?

Behandlingen är lämplig för vuxen hy i alla åldrar som behöver en riktig fukt-chock från insidan. Den förbättrar gradvis din hy genom att öka elasticiteten och dämpa fina linjer och mindre skavanker på hudytan. Resultatet är ett piggare utseende med mer lyster och jämnare hudton.

Behandlingen passar även för att stärka känslig och utsatt hud på hals, dekolletage och händer, eller andra områden. Det fungerar även bra för att dämpa små ytliga linjer i huden.

Passa på att boosta upp huden nu när vi har fint erbjudande på 20% på kurbehandling (om 3 gånger) med Skinbooster – för “glow” från insidan!

Erbjudandet gäller för kurbehandling om 3 ggr som bokas och påbörjas mellan 1-31 mars. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

BOKA TID