20% på kurbehandling om 2 gånger med Profhilo

En behandling med profhilo ger en vackrare hy med mycket “glow”.

Vad är Profhilo?

Profhilo är en form av flytande filler som på samma vis består av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. En behandling med Profhilo ger inte volym, men stärker och återfuktar huden inifrån, och ger en snabb och långvarig effekt på hela utseendet.

För vem passar en behandling med Profhilo?

Profhilo passar perfekt för en lite åldrad hy som behöver stramas upp, som ger synbar och tydlig skillnad i hudens kvalitet och yta. Profhilo går också att använda i förebyggande syfte och i kombination med andra estetiska behandlingar.

Vilket resultat ger Profhilo?

Huden får en helt ny lyster och fasthet, och ser spänstig, ung och fräsch ut. Behandlingen ger ett bestående “glow” och fasthet i huden. Efter fyra veckor görs ytterligare en behandling för att uppnå bästa resultat. Efter två till tre månader syns maximal effekt, som sedan håller i ungefär sex månader. Därefter kan man göra en kompletterande behandling.

Passa på att boosta upp huden med fukt ordentligt inför sommaren nu när du får 20% på kurbehandling (om 2 gånger) med Profhilo!

Erbjudandet gäller för kurbehandling om 2 ggr som bokas och påbörjas mellan 1-31 mars. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

BOKA TID