Temakväll med Dr Tyge Tindholdt – plastikkirurgi efter stor viktnedgång

Event och kundkvällar, Okategoriserat, Kropp

Onsdag den 21 juni välkomnar Dr Tyge Tindholdt till en temakväll på Akademikliniken i Malmö. Under kvällen kommer ämnet “Plastikkirurgi efter stor viktnedgång” behandlas. 


Tid och plats
Akademikliniken Malmö kl 18-20. Vi bjuder på bubbel, snacks och alla deltagare får med sig en goodiebag hem. Man får även möjlighet till en kostnadsfri konsultation hos plastikkirurg (värde: 500 kr).


Upplägg under kvällen

18:00 Dörrarna öppnas, vi bjuder på bubbel och snacks.

18:15 Klinikchef Louise Wesselhoff hälsar gästerna välkommmna och presenterar Akademikliniken kort.

18:20 Vitaminer och mineraler för överviktsopererade. Dietisten Sara från FitForMe pratar om vitaminer och mineraler efter en viktoperation.

18:30 Plastikkirurgi efter stor viktnedgång. Plastikkirurg dr Tyge Tindholdt presenterar och djupdyker i ämnet.

19:15 En tidigare patient som genomgått denna typ av kirurgi är på plats och delar med sig av sina upplevelser och erfarenheter.

19:30 Kort rundtur på Akademikliniken.

19:45 Bokning av kostnadsfri konsultation hos dr Tyge Tindholdt, samt utdelning av goodie bags.


Anmälan
Vill du närvara så behöver du boka din plats HÄR. Begränsat antal platser, boka innan de tar slut.

Varmt välkommen!


Om Dr Tindholdt

Dr Tyge Tindholdt är född 1968 i Danmark. Han studerade medicin på Köpenhamns Universitet och är legitimerad läkare sedan 1997. Tyge har arbetat dedikerat med estetisk plastikkirurgi sedan 2005. Han har tidigare arbetat på Nygart Privathospital i Köpenhamn, Bellakliniken i Helsingborg samt Aleris i Oslo och Malmö. Även om Tyge utför de flesta typer av kosmetisk kirurgi, har han ett särskilt uttalat intresse för bröst-, ansikts- och kroppsformande kirurgi efter stor viktnedgång.