Rumpimplantat

Plastikkirurgi

rumpimplantat

Rumpimplantat är en populär metod för att förbättra rumpans form och proportioner. På Akademikliniken erbjuder vi en professionell och säker behandling för stussförstoring, så att du kan uppnå din önskade målbild kring dina former och ditt självförtroende.

Vad är rumpimplantat?

Rumpimplantat är kirurgiska implantat av silikon som placeras under rumpmuskeln för att öka volymen och ge en mer definierad form till skinkorna vid en rumpförstoring. Denna procedur kan vara ett utmärkt alternativ för dem som vill förbättra sin silhuett när träning och kost inte har gett de önskade resultaten.

Fördelar med rumpimplantat

 • Ökad volym och form: Implantaten hjälper till att skapa en fylligare och mer formad rumpa.
 • Permanent resultat: Till skillnad från andra metoder ger implantaten ett långvarigt resultat.
 • Förbättrat självförtroende: Många patienter känner sig mer självsäkra och nöjda med sitt utseende efter proceduren.

Metoder för rumpförstoring

Vi erbjuder flera metoder för att förstora och forma rumpan:

 • Rumpimplantat: Silikonimplantat placeras under gluteusmuskeln för att öka volymen och ge en mer definierad form. Används i de fall eget fett inte kan användas.
 • Fettransplantation (Brazilian Butt Lift): Fett tas från andra delar av kroppen och injiceras i skinkorna för att skapa en fylligare och naturligare look.
 • Kombination av båda: En kombination av implantat och fettransplantation kan användas för att uppnå ett naturligt och fint resultat.

Att tänka på

Före ingreppet

 1. Konsultation: Diskutera dina mål och förväntningar med en kvalificerad kirurg för att säkerställa att du är en lämplig kandidat för proceduren. Och att du känner dig nöjd med den gemensamma målbilden.
 2. Hälsa och livsstil: Din allmänna hälsa och livsstil kan påverka resultatet och återhämtningen. Rökning och vissa mediciner kan behöva justeras eller undvikas.

Under ingreppet

 1. Anestesi: Operationen utförs under generell anestesi för att säkerställa att du är bekväm och smärtfri.
 2. Kirurgi: Våra erfarna kirurger använder de senaste teknikerna för att placera implantaten eller fetttransplantationn på ett sätt som ger ett naturligt och harmoniskt utseende.

Efter ingreppet

 1. Eftervård: Följ de instruktioner som ges av din kirurg om hur du ska ta hand om snitten och vilka aktiviteter du ska undvika.
 2. Återhämtningstid: De flesta patienter kan återgå till sina normala aktiviteter inom några veckor, men det är viktigt att undvika sittande och tryck på rumpan under den initiala återhämtningsperioden.
 3. Uppföljning: Planera och delta i uppföljningsbesök med din kirurg för att säkerställa att du läker korrekt och är nöjd med resultaten.

Resultat och naturligt utseende

Vi arbetar för att ge dig en balanserad och proportionerlig kroppskontur. Våra metoder för rumpförstoring är utformade för att komplettera din naturliga kropp och ge dig en subtil men effektiv rumpförstoring med hjälp av implantat eller eget fett. Våra erfarna kirurger använder de senaste teknikerna och håller sig uppdaterade med de senaste framstegen inom kosmetisk kirurgi.

Stussförstoring med rumpimplantat

Boka in en konsultation för stussförstoring med rumpimplantat idag. Vi är här för att stödja dig genom hela processen, från konsultation till återhämtning, för att säkerställa att du får det bästa möjliga resultatet och en rumpa att vara stolt över.

Boka konsultation