Proof in Real Life – Sandra och Diana

Patientberättelser, Övrigt, Okategoriserat, Aktuellt

Informationskampanjen Proof in Real Life går ut på att visa vilka fina, naturliga resultat man faktiskt i verkligheten kan få med hjälp av fillers som Restylane och Restylane Skinboosters.

10 tvillingpar i olika åldrar och med olika bakgrund valdes ut och sedan behandlades den ena tvillingen. Under den närmaste tiden kommer vi att tillsammans med Galderma presentera dem i både bild och ord. Följ oss framöver – kanske hittar du någon som liknar just dig?

Sandra och Diana Horner är 46 år. Sandra, som fick behandlingen, är event koordinator och driver också ett eget företag. Hon har två barn. Hennes tvilling, Diana, arbetar med familjerådgivning och har tre barn.

Innan behandlingen inleddes sa Sandra så här om sina önskemål: “Jag vill se yngre ut och få mer lyster till huden”. Hon hade egentligen aldrig riktigt övervägt att testa en fillerbehandling tidigare men såg med spänning fram emot att se resultatet.

Sandra fick en kurbehandling med 3 Restylane Skinbooster-behandlingar för att förbättra fuktnivån i huden och ansiktets hudstruktur. Dessutom användes Restylane fillers för att återuppbygga volymen i ansiktet och mjuka upp linjerna:
– Restylane Skinboosters – hela ansiktet
– Restylane – ögonvrårna, tårdiket, kindbenen, nasolabialvecken (från näsan ned mot munnen) och marionettlinjerna (från mungiporna ned mot hakan)

Som man kan gissa när man ser bilden så blev såklart Sandra nöjd med resultatet. “Jag ser yngre och fräschare ut, min hud känns slätare och har fått bättre struktur”. “Jag får kommentarer om att jag ser pigg och fräsch ut och min son tycker att jag ser mycket gladare ut”.

Läs mer om fillers här: Fillers på Akademikliniken

Intresserad av att höra vad fillers kan göra för dig? Boka tid för konsultation hos en av våra injektionssköterskor i Stockholm, Göteborg eller Malmö här: Konsultation

Sandra & Diana_picture 1

Diana – obehandlad och Sandra – behandlad