Motiva bröstimplantat

Bröst

bröstförstoring

En bröstförstoring är ett stort beslut som kräver noggrann övervägning och tillgång till pålitlig information. Motiva bröstimplantat ett av de senaste och mest innovativa alternativen på marknaden när det kommer till bröstförstoring, känt för dess säkerhetsprofil och estetiska resultat.

Vad är Motiva bröstimplantat?

Motiva bröstimplantat är framtidens val för de som önskar en bröstförstoring med ett naturligt och harmoniskt resultat. Dessa implantat skiljer sig från traditionella alternativ genom sin avancerade teknologi och design, som syftar till att minska risken för komplikationer samtidigt som de erbjuder en naturlig känsla och utseende.

Fördelar med Motiva implantat

Att välja Motiva innebär att du inte bara investerar i ett estetiskt utseende, utan också i din långsiktiga hälsa och välmående. Här är några av de främsta fördelarna med Motiva:

  • Säkerhet och innovation: Motiva implantaten är 100% fyllda, med en FDA-godkänd silikon som kallas för ProgressiveGel Plus och ProgressiveGel Ultima, vilket bidrar till en mjukare och mer naturlig känsla. Motiva som implantat är även CE-märkta, vilket innebär att de uppfyller höga säkerhets- och prestandastandarder inom EU, med minskad risk för komplikationer som kapselkontraktur och implantatläckage.
  • Estetiskt utseende: Den unika Qid-teknologin (Quid Indentification) i implantaten säkerställer att de behåller sin form under olika förhållanden, vilket bidrar till ett mer beständigt estetiskt resultat. Motivas Ergonomix-sortiment imiterar bröstvävnadens naturliga rörlighet, vilket ger ett naturligt utseende både i vila och rörelse.
  • Mindre snitt: Tack vare sin utformning kan dessa implantat ofta införas genom mindre snitt, vilket kan leda till snabbare återhämtning och mindre synliga ärr.

Skillnaden mellan runda Mentor implantat och Mentor Egonomix

Skillnaden mellan runda Motiva implantat och Motiva Ergonomix ligger främst i deras form och hur de beter sig efter implantation, vilket påverkar det estetiska resultatet.

Runda Motiva implantat

  • Form: Har en symmetrisk form, vilket innebär att de är lika runda oavsett vinkel och läge. Detta ger en enhetlig volym och form över hela bröstet.
  • Utseende: De tenderar att ge en mer markerad övre bröstfullhet, vilket kan resultera i ett mer dramatiskt utseende.
  • Flexibilitet: Runda implantat behåller sin form oavsett kroppsställning och ger därför ett konsekvent utseende både i liggande och stående position.

Motiva Ergonomix

  • Form: Designade för att efterlikna bröstens naturliga form och rörelse. Dessa implantat har en unik egenskap där de anpassar sig efter kroppens position.
  • Utseende: Erbjuder en mer naturlig bröstkontur och rörelse. När du ligger ner sprids gelen jämnt i implantatet och i stående position tar de en naturlig droppformad kontur, vilket efterliknar det naturliga bröstets utseende.
  • Innovation: Använder sig av Motivas ProgressiveGel Ultima, som ger en mjukare konsistens och mer naturlig känsla. Detta bidrar till att brösten inte bara ser naturliga ut utan också känns naturliga vid beröring.

Valet mellan runda Motiva implantat och Motiva Ergonomix beror på individuella preferenser, kroppstyp och önskat estetiskt resultat.

Boka en konsultation för bröstförstoring

Om du överväger att göra en bröstförstoring eller vill veta mer om våra Motiva implantat är du varmt välkommen att boka en konsultation hos någon av våra erfarna plastikkirurger. Ett samråd med en kvalificerad plastikkirurg kan hjälpa till att avgöra vilken typ av implantat som är mest lämplig för dina individuella behov och önskemål, samt svara på alla dina frågor kring bröstförstoring.

Boka konsultation