Kinden

Injektioner

kinden

En förbättring av kindernas utseende kan bidra till en mer balanserad och ungdomlig profil, vilket för många är en viktig aspekt av deras självkänsla och utstrålning. Hos oss kan du utforska olika behandlingsalternativ för okenbensförstoring, vare sig det handlar om en subtil förändring eller en mer markerad förbättring. Vi fokuserar på att skapa naturliga och balanserade resultat som kompletterar dina unika ansiktsdrag. 

Kindimplantat

Kindimplantat erbjuder en permanent lösning för att förstärka kindernas konturer och skapa en mer markerad ansiktsstruktur. Denna metod är särskilt lämplig för dig som önskar en varaktig förändring eller har erfarenhet av volymförlust i ansiktet.

 • Metod: Implantaten placeras strategiskt under huden genom små incisioner, ofta inuti munnen, för att minimera synliga ärr.
 • Material: Vi använder biokompatibla material som säkerställer en hög tolerans och minimerar risken för avstötning.
 • Återhämtning: Efter operationen kan du förvänta dig en viss svullnad och ömhet, men de flesta återgår till sitt normala liv inom 3-5 dagar.
 • Resultat: Effekten är bestående, men det är viktigt att ha realistiska förväntningar och förstå att ansiktets form kan förändras med tiden på grund av naturliga åldrandeprocesser.

Fettransplantation

Fettransplantation till kinderna använder eget kroppsfett för att addera volym och ge ett mjukt, naturligt utseende. Detta alternativ är utmärkt för dig som föredrar en mindre invasiv metod och önskar använda naturliga kroppsmaterial.

 • Metod: Fett extraheras från en del av kroppen där du har överflödigt fett, såsom buken eller låren. Därefter renas fettet och injiceras försiktigt i kindområdet.
 • Återhämtning: Återhämtningen är ofta snabb med mindre svullnad och obehag jämfört med kindimplantat.
 • Resultat: En del av det transplanterade fettet absorberas av kroppen men det mesta kvarstår och ger en varaktig effekt.

Fillers

Fillers är en icke-kirurgisk behandling som förbättrar kindernas volym och form med omedelbara resultat. Det är ett utmärkt val för dig som söker en tillfällig lösning eller vill prova en förändring innan du överväger mer permanenta alternativ.

 • Metod: Alla våra fillers-behandlingar är baserade på hyaluronsyra och injiceras i kindområdet för att ge ökad volym och mer välformade, markanta, kinder.
 • Anpassning: Behandlingen är högt anpassningsbar och vi kan noggrant styra mängden material för att uppnå önskad effekt.
 • Återhämtning: Inga återhämtningstider krävs, och du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.
 • Resultat: Effekterna varar vanligtvis mellan 6 till 18 månader, beroende på typ av fillers och din kropps reaktion.

Skräddarsydd konsultation hos Akademikliniken

Beslutet att genomgå en skönhetsbehandling eller ett plastikkirurgiskt ingrepp är högst personligt och kräver noggrann övervägelse. Vårt team av specialister finns här för att ge dig all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut. Vi erbjuder en skräddarsydd konsultation där vi tillsammans utvärderar dina behov och önskemål, diskuterar olika behandlingsalternativ och hjälper dig att välja den metod som bäst uppfyller den förändring du önskar.

Om du överväger någon av dessa behandlingar eller har frågor om hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina estetiska mål, tveka inte att kontakta oss eller boka en konsultation.

Boka konsultation