Juvederm Volite Skinbooster

Hud, Ansikte, Behandlingar

skinbooster

I dagens hektiska livsstil är det inte ovanligt att vår hud kan behöva lite extra kärlek och omsorg för att bibehålla sin ungdomliga lyster. En injektionsbehandling som har blivit alltmer populär på senare år är till exempel Juvederm Volite Skinbooster. En Skinbooster behandling erbjuder en unik lösning för att förbättra hudens struktur och ge den en fräsch och spänstig look.

 

Vad är en Skinbooster?

Skinbooster är en injicerbar filler som är utformad för att förbättra hudens kvalitet genom att återfukta den på djupet och ge den ett mjukt och jämnt utseende. Behandling innehåller hyaluronsyra, en naturligt förekommande substans i huden som hjälper till att binda fukt och bibehålla hudens elasticitet och spänst. Det finns olika typer av skinbooster där Juvederm Volite Skinbooster är en av många. Skinboosters erbjuder flera fördelar för dem som vill förbättra hudens ton och känsla. På bara några stick kan du känna dig några år yngre igen och få ett fint glow.

Förbättrad hudtextur

En av de primära fördelarna med Skinbooster är dess förmåga att förbättra hudens textur. Behandlingen hjälper till att minska fina linjer, ojämnheter och torrhet i huden, vilket ger en jämnare och mer ungdomlig hy.

Mer fukt åt huden

Skinbooster verkar genom att återfukta huden på djupet. Genom att injicera hyaluronsyra i huden hjälper behandlingen till att binda fukt och öka hudens naturliga fuktighetsnivå. Detta resulterar i en mer återfuktad och fräsch hy.

Långvariga resultat

En annan fördel med Skinbooster är dess långvariga resultat. Efter en serie behandlingar kan effekterna hålla i sig i upp till nio månader. Detta gör den till en idealisk behandling för dem som söker ett hållbart sätt att förbättra sin hudkvalitet.

Snabb återhämtning

Skinbooster är en icke-kirurgisk behandling som kan utföras snabbt och smidigt utan att kräva lång återhämtningstid. Därav kan de flesta patienter kan återgå till sina dagliga aktiviteter omedelbart efter behandlingen.

 

Vem passar behandlingen för och hur ofta ska man göra den?

Behandlingen passar alla som önskar förbättra hudens struktur och återfuktningsnivå. Den är lämplig för både kvinnor och män i olika åldrar och med olika hudtyper. Oavsett om du har torr hud, ojämn hudton, fina linjer eller bara vill ge din hy mer lyster, kan Skinbooster vara ett bra alternativ för dig.

När det gäller frekvensen av behandlingen kan det variera beroende på individuella faktorer och önskade resultat. Generellt rekommenderas det att genomföra en serie behandlingar initialt för att uppnå optimala resultat.

 

Vi utför behandlingar med Skinbooster

Om du är ute efter att göra en skinbooster-behandling så som Juvederm Volite Skinbooster erbjuder vi på Akademikliniken Restylane Skinbooster från Galderma. Vi har valt att erbjuda Restylanes skinbooster eftersom Galderma har världens bredaste sortiment av estetiska injektioner, vilket möjliggör att kunders önskemål kan individanpassas. Denna skinbooster innehåller mikrodroppar av hyaluronsyra som läggs in i ett tunt lager under huden och skapar en djupverkande återfuktning som varar länge. Efter behandlingen upplevs huden som jämn och fräsch då den återfår sin elasticitet och naturliga balans.

Kontakta oss på Akademikliniken idag för att boka din behandling och få en fräsch och ungdomlig boost till din hy. Vårt erfarna team av estetiska experter står redo att skräddarsy en behandlingsplan som passar dina individuella behov och önskemål.

Boka konsultation