Jimmy, 41 år har testat fillers med Restylane

Aktuellt, Patientberättelser, Före- & efterbilder, Okategoriserat

JAG TROR ATT FLER MÄN ÄN VAD MÅNGA TROR FÅR BEHANDLING. DE PRATAR BARA INTE OM DET

“- Även om jag jobbar som skådespelare var motiven för att genomgå behandlingen inte yrkesrelaterade. Och även om jag är singel gjorde jag det inte för att förbättra mina chanser att träffa någon. Jag gjorde det för min egen skull. Det var ett personligt beslut. Jag började se äldre ut och rynkorna började ta över, särskilt på morgnarna när jag tittade mig i spegeln. Jag ville se lite mer energisk ut, lite yngre.

Jag gjorde en sökning på nätet. Jag hade hört talas om Restylane. Jag visste att många hade använt det tidigare och det gjorde att jag kände mig säker. Jag trodde faktiskt att det skulle vara mer smärtsamt att göra fillers än det var. Jag kände knappt någonting.

Jag är en enkel man. Jag har inga drömmar om att förändra världen. Jag är som lyckligast när de runt omkring mig är lyckliga och mår bra. Jag bryr mig mer om mina barn är någonting annat i livet. Jag försöker vara med dem så mycket som möjligt.

Jag tror inte att det är ovanligt för män att genomgå estetiska behandlingar, jag tror bara inte att de pratar om det på samma sätt som kvinnor gör. Jag berättade för mina barn om behandlingen. Min son verkade inte bry sig. Min dotter sa att hon inte kunde se någon större skillnad.

Ingen annan ser hur du ser på dig själv. Fast jag tror att andra märker att jag ser mindre trött ut. Människor frågar om jag har varit utomlands eller om jag har börjat med en hälsosammare livsstil. Jag ser dock skillnaden. Jag vet att jag ser annorlunda ut. De flesta rynkorna som tidigare besvärade mig är nu nästan helt borta.

Och även om jag inte gjorde detta på grund av yrkesmässiga skäl har det gett resultat. Jag har fått lite bättre självförtroende. Det känns bättre när jag tittar på mig själv i spegeln på morgonen och det bär jag med mig hela dagen.”

 

Jimmy 41 år, skådespelare.

B&A_Jimmy_Before_logo B&A_Jimmy_After_logo