“Jag var extremt nervös innan min operation” – Nicoline Hedlund

Bröst

Nicoline Hedlund

I förrgår blev Nicoline Hedlund opererad på Akademikliniken i Malmö. Nicoline har haft problem med sina implantat efter en tidigare operation på en annan klinik. Nicoline önskade att byta ut sina implantat mot en mindre storlek.
Vår plastikkirurg Ulf Garpered utförde ett bröstlyft samt byte av Nicolines tidigare implantat på 700 ml mot nya Motiva 400 ml implantat. Operationsförloppet gick jättebra och vi har pratat med Nicoline för att höra om hennes upplevelser två dagar efter operationen.

Hur mår du två dagar efter din operation?

”Jag mår väldigt bra faktiskt. Jag känner en extrem lättnad att ha detta gjort och att allt har gått så oerhört bra. Jag har opererats tidigare och då har jag haft så extremt ont men denna gången känns det inte i närheten så mycket. På en skala 1-10 så har jag 3 i smärta vilket är extremt skönt. Jag har gråtit så många lyckotårar idag.. Tacksam över hur smärtfritt det har gått.”

Var du nervös innan operationen?

”Jag var extremt nervös innan min operation. Dels för att Ulf berättat att det inte är en enkel operation med tanke på hur mina tuttar såg ut och så var jag nervös för smärtan som jag trodde att jag skulle ha efteråt. Men operationen blev mer än lyckad och smärtan går att leva med så jag ångrar min stora oro som jag hade innan. Men det är lätt att vara efterklok haha. Sen är det alltid läskigt att bli nedsövd men jag kände mig så trygg hos er, ända sedan jag kom in i väntrummet tills det att jag låg på operationsbordet, ni är fantastiska!”

Hur var operationsförloppet?

”Jag tyckte att den var bra. Det var snabba puckar och det fanns inte mycket tid över till att tänka och stressa upp sig vilket jag gillade. Jag skulle vara där kl 10 och fick komma in direkt till läkaren och prata med narkosläkaren. Ett stort plus var att jag fick ha med mig min vän in och ha henne bredvid mig hela tiden tills det var dags att sövas, det var en stor trygghet. Uppvaket var smärtfritt också då det fanns läkare på plats hela tiden och hjälpte mig. När jag kände mig stark igen och kunde stå själv samt gå på toa och äta så var det dags att börja röra sig hemåt. Då hjälpte en läkare mig med hela den processen och min vän fick komma igen och hjälpa mig. Jag kände mig hela tiden så bra omhändertagen.”

Har du några andra tankar eller erfarenheter som du vill dela med dig av?

”Jag vill säga det till alla som går i tankarna att operera sig eller som vill gå på konsultation för att eventuellt göra en operation – åk till Akademikliniken i Malmö. Det är det bästa stället jag någonsin varit på. Jag är så tacksam för de fina, värmande klapparna jag fått när jag varit rädd och orolig. För att inte prata om resultatet…det är magiskt redan!! Så otroligt tacksam ❤”. Läs om bröstförstoring med Motiva här.

Vi fick ta del av Nicolines operationsförlopp med bilder och video från operationen:

Gif från Nicolines bröst operation
Gif från Nicolines bröst operation
Gif från Nicolines bröst operation
Gif från Nicolines bröst operation