Idag var Biggest Loser Hristos här på återbesök hos sjuksköterska Anna

Patientberättelser, Plastikkirurgi, Bukplastik, TV-personligheter

Idag var Biggest Loser Hristos här på återbesök hos sjuksköterska Anna. Vi passade på att ställa några frågor innan återbesöket.

Nu har det gått två veckor sen din operation, hur mår du idag?
– Jag mår bra, men har fortfarande ont. Smärtan har lagt sig lite, men jag behöver fortfarande ta smärtstillande på kvällen innan jag ska sova. Men smärtan var ingen överraskining, det var jag förberedd på. Jag trodde till och med att det skulle vara mycket värre eftersom de tagit bort hud runt hela magen, midjan och även bak på ryggen.

Nu vill jag köra igång med träningen igen men det kommer dröja ett tag, kroppen måste få tid att läka ihop.

Kände du någon oro kring själva ingreppet? Många patienter upplever att själva narkosen som det största orosmomentet.
– Nej, narkosen kände jag ingen oro för alls, det jag tänkte mest på var själva ärret efter operationen. Man vill ju inte att det ska synas. Dr. Jernbeck pratade igenom placeringen av ärret innan ingreppet och som det ser ut idag, även om det inte är färdigläkt och fortfarande väldigt svullet, så känner jag mig väldigt nöjd. Det sitter lågt och är inte synligt.

Flera stycken har faktiskt kontaktat mig både före och efter operationen och undrar just om ärren, hur det ser ut och om man ser ärren eller om de döljs under kanten av underkläderna. De undrar också över hur rörlig man är efteråt och hur länge man är borta.

Sen vet jag att många vill se före- och efterbilder, men slutresultatet kommer inte synas förrän om 6 månader, så det dröjer innan ni får se det, avslutar Hristos.

Nästa gång vi träffar Hristos är om 3 månader.

Hirstos från Biggest Loser kommer på återbesök