Hudvård i Stockholm

Ansikte

skinbooster

Letar du efter effektiv och säker hudvård i Stockholm? Då har du hittat rätt! Vi på Akademikliniken är stolta över att vara Nordens ledande privata klinikkoncern inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiska injektionsbehandlingar och avancerad hudvård. På våra Skin Centers i Stockholm erbjuder vi en rad professionella hudvårdsbehandlingar. Nedan går vi igenom olika typer av hudvårdsbehandlingar som du kan utgöra hos oss, samt var du hittar ditt närmaste Skin Center i Stockholm.  

Hud och injektionsbehandlingar på våra Skin Centers i Stockholm

Våra Skin Centers är hjärtat av vår hudvårdsexpertis i Stockholm. Här erbjuder vi allt från injektionsbehandlingar till en rad olika hud- och kroppsbehandlingar.

Injektionsbehandlingar

Hos våra Skin Centers i Stockholm erbjuder vi avancerade injektionsbehandlingar som Botox och fillers för ett ungdomligare och mer strålande utseende. Dessa behandlingar kan även vara effektiva lösningar vid spänningshuvudvärk och migrän. Våra injektionssjuksköterskor är noggrant utvalda och har den expertis som krävs för att utföra behandlingar med naturliga resultat.

Hud- och kroppsbehandlingar

Hud- och kroppsbehandlingar är en central del av vår holistiska skönhetsfilosofi. Vårt team av erfarna dermatologer och hudvårdsspecialister arbetar dedikerat för att hjälpa dig uppnå en strålande och frisk hud. Vårt breda utbud av hudvårdsbehandlingar i Stockholm inkluderar allt från avslappnande ansiktsbehandlingar och effektiva kemiska peelingar, till avancerade laserbehandlingar. Oavsett om du kämpar med specifika problem som akne, tecken på åldrande, ärr eller helt enkelt strävar efter att förbättra din hudkvalitet och ge den en ny lyster, har vi skräddarsydda lösningar som är utformade för att passa just dig.

Hudvårdsprodukter för en strålande och välmående hud

Våra erfarna hudterapeuter och sköterskor på Akademikliniken är även experter på att rekommendera skräddarsydda hudvårdsprodukter. Vi erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativa hudvårdsprodukter som kan hjälpa dig att uppnå och bibehålla en välmående hud. Vårt mål är att erbjuda de bästa produkterna som kompletterar våra behandlingar och främjar din hudhälsa.

Var ligger Akademiklinikens Skin Centers och kliniker i Stockholm?

Vi har fyra Skin Centers i Stockholm som är strategiskt placerade för att vara lättillgängliga. Oavsett om du bor centralt eller i utkanten av Stockholm finns vi nära till hands för att möta dina behov när det gäller hudvård och skönhetsbehandlingar. Här hittar du våra Skin Center i Stockholm:

Boka en konsultation

Boka gärna en konsultation med våra hudvårdsexperter i Stockholm. Under en konsultation kommer vi att diskutera dina mål och utvärdera din hud för att skapa en skräddarsydd behandlingsplan som passar just dig. Vi lyssnar alltid på våra patienter och arbetar nära tillsammans för att uppnå de resultat du önskar.

Läs gärna fler inspirerande blogginlägg om hudvård och skönhetsbehandlingar på vår blogg. Här hittar du även mer information om våra senaste behandlingar och framgångshistorier från våra patienter.

Boka konsultation