Hudterapeut

Hud, Ansikte, Behandlingar

hudterapeut

Att boka en tid hos en auktoriserad hudterapeut på Akademikliniken är ett steg mot att förbättra din hudhälsa och ditt välmående. Våra hudterapeuter är utbildade och certifierade för att säkerställa att du får den bästa möjliga vården.

Vad innebär det att vara en auktoriserad hudterapeut?

En auktoriserad hudterapeut på Akademikliniken har genomgått omfattande utbildning och innehar certifieringar från både SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och CIDESCO (Comité International d’Esthétique et de Cosmétologie). Dessa certifieringar garanterar att våra hudterapeuter följer strikta standarder för kvalitet och säkerhet i alla behandlingar. Hudterapeuterna är också ständigt uppdaterade med den senaste forskningen och teknikerna inom estetisk hudvård.

Boka en hudanalys

Första steget mot en förbättrad hudhälsa är att boka en konsultation hos en av våra auktoriserade hudterapeuter. Under konsultationen gör terapeuten en noggrann hudanalys för att förstå din hudtyp och eventuella problemområden. Detta hjälper oss att skräddarsy en behandlingsplan som är specifikt anpassad för dina behov. Konsultationen ger dig också möjlighet att ställa frågor och få råd om vilka behandlingar och produkter som passar bäst för dig.

Personliga behandlingar för din hud

På Akademikliniken erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar anpassade efter just din huds behov. Våra hudterapeuter arbetar med avancerade tekniker och skräddarsyr behandlingarna för att möta dina specifika önskemål. Några av de av de behandlingar vi erbjuder är inom:

  • Hudföryngring: Behandlingar som microneedling, kemisk peeling och laser för att förbättra hudens textur och utseende.
  • Pigmentkorrigering: IPL och andra ljusbehandlingar som reducerar pigmentfläckar och ojämn hudton.
  • Fukt och volym: Fillers och Skinboosters som återställer hudens fuktighet och elasticitet.
  • Specialiserad hudvård: Behandlingar för akne, rosacea och andra specifika hudtillstånd.

Egenframställda hudvårdsprodukter

För att maximera resultaten av våra behandlingar använder vi egenframställda hudvårdsprodukter som utvecklats i samarbete med våra plastikkirurger och hudterapeuter. Dessa produkter kombinerar det bästa från naturen och vetenskapen för att ge din hud den vård den förtjänar. Produkterna är noggrant testade och utformade för att komplettera våra behandlingar och ge långvariga resultat.

Trygghet och säkerhet

På Akademikliniken prioriterar vi din säkerhet och välbefinnande. Våra hudterapeuter är inte bara auktoriserade och certifierade, utan de genomgår också kontinuerlig vidareutbildning för att hålla sig uppdaterade med de senaste metoderna och säkerhetsstandarderna inom estetisk hudvård. All vår personal är specialistutbildad, legitimerad, auktoriserad och certifierad inom sitt verksamhetsområde. Du kan känna dig trygg med att du är i händerna på experter som är dedikerade till att ge dig de bästa möjliga resultaten på ett säkert och effektivt sätt.

Hur bokar man en tid?

Att boka en tid hos en av våra hudterapeuter är enkelt. Välj den klinik som passar dig bäst och börja genom att första boka in en konsultation. En konsultation är ett första steg för att diskutera dina problem och förväntningar så att vi kan ge förslag på behandlingar som är lämpliga för dig och dina hudproblem. Du kan också kontakta oss direkt för att få hjälp med att boka en tid som passar ditt schema. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot en friskare och vackrare hud.

Kontakta oss för mer information om våra estetiska behandlingar och för att boka en konsultation.

Boka konsultation