Ansikte

Konsultation Estetiska behandlingar

En bra konsultation är A och O för slutresultatet.

Många patienter kommer till oss för att få hjälp med ett problem utan att själva veta vad som skulle vara den bästa behandlingen för just dem. En konsultation är ett tillfälle där du besöker oss för att få råd och konsultation om vilken/vilka behandlingar som våra specialister rekommenderar för just dig och dina önskemål.

Om du har bestämt dig för att göra en förändring är det dags att boka tid för en personlig konsultation hos någon av våra certifierade sjuksköterskor, auktoriserade hudterapeuter eller läkare.

Akademikliniken har kompetensen och resurserna. Genom att boka en konsultation  får du chansen att i lugn och ro ta reda på de bästa möjligheterna för dig.

Konsultation Injektionsbehandling

Din konsultation börjar med att du och behandlaren tillsammans går igenom dina problem och önskemål. Behandlaren rekommenderar sedan lämplig behandling baserat på det ni kommit fram till. Man berättar även om fördelar och eventuella risker, vilket resultat du kan förvänta dig och vad behandlingen kommer att kosta. Därefter tar ni gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras.

Det är inte säkert att den behandling du själv funderat på är den allra bästa för just dig. Behandlaren med sin expertis berättar om vilka behandlingsalternativ som finns för att åstadkomma det resultat du är ute efter.

Det är också viktigt att veta att behandlaren i vissa fall kan avråda från behandling av olika orsaker. Är du t ex gravid eller ammande så avråder vi helt från behandling.

Konsultation Hud- eller kroppsbehandling

Konsultationen börjar med att du och behandlaren tillsammans går igenom dina problem och önskemål. Baserat på vad ni kommer fram till rekommenderar behandlaren sedan vilken typ av behandling som är lämplig för dig. Man diskuterar även fördelar och eventuella risker samt vilket resultat du kan förvänta dig och vad behandlingen kommer att kosta.
Därefter tar ni gemensamt ett beslut om vilken behandling som ska utföras.

När det gäller hud- och kroppsbehandlingar krävs ofta mer än en enstaka behandling för att uppnå det önskade slutresultatet. Detta kommer behandlaren i så fall att informera dig om och man sätter gemensamt upp en behandlingsplan.

Det är inte säkert att den typ av behandling du själv funderat på är den allra bästa för dina problem.  Behandlaren med sin expertis berättar här  vilka behandlingsalternativ som finns för att åstadkomma de resultat du är ute efter. Det är bland annat på grund av detta som konsultationen är en så viktig del av processen. Vissa behandlingar kan utföras i direkt anslutning till konsultationen men oftast bokar ni tillsammans in en ny tid för själva behandlingen.

Vid frågor kan du alltid kontakta oss.

Boka din Konsultation