Djuprengöring ansikte

Ansikte

peels

Djuprengöring av ansiktet är en viktig del i strävan efter en skinande och frisk hud. Denna process går längre än den dagliga ytrengöringen och arbetar för att befria huden från smuts som ackumulerats på djupet. Resultatet är en förbättrad hudtextur och minskade hudproblem. Djuprengöring av ansiktet är därför ett måste för alla som önskar upprätthålla en ungdomlig och ren hud med mycket lyster.  

Rengör ansiktet dagligen

Att dagligen rengöra ansiktet är grundläggande för en god hudhälsa. Detta hjälper till att avlägsna smuts, olja och andra orenheter som kan täppa till porerna och leda till hudproblem som finnar och pormaskar.

Vilka produkter bör jag använda i min dagliga rutin?

För att uppnå bästa möjliga resultat är det viktigt att använda produkter som är anpassade efter din hudtyp och hudens behov. På Akademikliniken erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa hudvårdsprodukter. Vi rekommenderar att du inleder din rutin med en mild rengöring, förslagsvis Cure Extra Care Cleanser, följt av en återfuktande toner och en närande dag- och nattkräm.

Rengör ansiktet på djupet hemma

Huden på vårt ansikte är dagligen utsatt för föroreningar, smink och andra faktorer som kan bidra till att porerna blir igentäppta. Djuprengöring, med hjälp av kvalitativa hudvårdsprodukter, hjälper till att effektivt avlägsna dessa orenheter, stimulera hudens cellförnyelse och främja en jämnare hudton. En regelbunden djuprengöring hemma bidrar inte bara till en klarare hud, utan också till att förbättra hudens absorption av andra hudvårdsprodukter.

Motverkar finnar och pormaskar

En djuprengöring är särskilt effektiv för att motverka och förebygga uppkomsten av finnar och pormaskar. Genom att regelbundet rengöra huden på djupet säkerställer du att porerna hålls fria från orenheter, vilket minskar risken för hudutbrott.

Djuprengörande hudvårdsprodukter

Följ denna djuprengörande steg-för-steg-guide för en klarare, fräschare och mer strålande hud.

  1. Börja med en mild rengöring, följt av en exfolierande peelinggel för att öppna upp porerna.
  2. Använd sedan en närande ansiktsmask för att dra ut orenheter.
  3. Avsluta med en återfuktande kräm.

Djuprengöring av ansiktet hos Akademikliniken

På Akademikliniken tar vi hudvård till nästa nivå. Våra hudterapeuter erbjuder en rad avancerade hudvårdsbehandlingar för djuprengöring av ansiktet. Alla våra ansiktsbehandlingar är utformade för att ge dig en fräsch och förnyad hud.

Bland våra mest populära behandlingar finner du:

  • Dermapen: En djupgående ansiktsbehandling som även kallas för microneedling. Dermapen förnyar och fräschar upp huden på djupet och ger ett riktigt glow. Denna behandling kombineras gärna med en lättare kemisk peel för extra rengöring och lyster.
  • Acnelan: En kemisk peeling som rengör på djupet, med hjälp av olika syror, genom att öppna upp tilltäppta porer, eliminera bakterier i talgköttlarna och avlägsnar döda hudceller. Här kan du läsa mer om Acnelan.

Våra behandlingar

Våra behandlingar är skräddarsydda efter dina unika behov och önskemål. Vi genomför en noggrann hudanalys för att säkerställa att vi väljer rätt behandling för just din hudtyp. Vårt mål är att ge dig en hud som inte bara ser fantastisk ut, utan också känns hälsosam. Boka en konsultation idag och låt oss hjälpa dig att uppnå den hud du alltid drömt om.

Boka konsultation