Co2 laser

Kropp

laserbehandling

På Akademikliniken är vi specialiserade på att erbjuda det bästa inom modern hudvård och estetiska behandlingar. En av de mest revolutionerande behandlingarna vi erbjuder är Co2 laser, en avancerad laserbehandling som ger fantastiska resultat för en mängd olika hudproblem. 

Vad är Co2 laser och hur fungerar det?

Co2 lasern, även känd som koldioxidlaser, är en fraktionerad laser som använder en särskilt utformad teknik för att leverera små, kontrollerade strålar av intensivt laserljus till huden. Denna process stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess och kollagenproduktion vilket resulterar i en stramare, jämnare och mer ungdomlig hud.

Laserpeeling med koldioxidlaser

Laserpeeling med koldioxidlaser är en form av laserslipning. Denna behandlingsmetod stimulerar inte bara kollagenproduktionen, utan även hudens utseende och kvalitet genom att avlägsna skadade hudceller på ytan och stimulera tillväxten av ny frisk hud. Denna avancerade teknik har blivit en framstående lösning för att uppnå en förbättrad och ungdomligare hud.

Idealiska användningsområden

Laserslipning med CO2-laser är effektiv för personer som vill förbättra hudens textur och ton, reducera rynkor och fina linjer, samt behandla ärr och solskador. Det är en säker och effektiv metod som har blivit alltmer populär bland våra kunder på grund av dess förmåga att ge märkbara och långvariga resultat. Med CO2-laserslipning kan man alltså återfå en ungdomlig hud på ett säkert och effektivt sätt. Denna innovativa behandlingsmetod har öppnat dörrar till en värld av hudvårdsmöjligheter och är ett oumbärligt verktyg för att uppnå en strålande och hälsosam hy.

Personlig behandlingsplan

På Akademikliniken är våra Co2 laserbehandlingar skräddarsydda för varje individ. Vid din första konsultation kommer våra experter att noggrant analysera din hudtyp och dina specifika behov för att skapa en personlig behandlingsplan. Vi är stolta över att använda den senaste teknologin och de mest avancerade metoderna för att säkerställa att du får de bästa möjliga resultaten. Vår dedikation till att anpassa behandlingen till dina unika behov är en av våra styrkor och garanterar att du får den mest effektiva och skonsamma Co2 laserbehandlingen för att uppnå den hudförbättring du önskar.

Utförs av våra erfarna plastikkirurger

Våra Co2 laserbehandlingar utförs av våra erfarna plastikkirurger vilket säkerställer högsta kvalitet och precision. Denna avancerade teknik kombineras ofta med kirurgiska ingrepp för att förstärka resultatet, vilket ger en omfattande förbättring av hudens kvalitet och utseende.

Resultat och återhämtning efter en Co2 laserbehandling

Våra kunder upplever ofta en betydande förbättring av sin hud efter bara en behandling, men vissa kan behöva flera sessioner beroende på hudens skick och de önskade resultaten. Återhämtningstiden varierar beroende på behandlingens omfattning, men vanligtvis tar det 3 veckor till några månader för huden att återhämta sig helt.

Ta steget mot din drömhud med Co2 laser

Vi är övertygade om att Co2 laserbehandlingen kommer att förändra ditt sätt att se på hudvård och erbjuda dig möjligheten att uppnå den hud du alltid drömt om. Oavsett om ditt mål är att minska tecken på åldrande, förbättra hudens struktur eller helt enkelt återställa din huds naturliga lyster, är Co2 laser ett utmärkt val. Boka en konsultation hos oss idag och börja din resa mot en friskare hud.

Boka konsultation