Allt du vill veta om bröstförstoring men aldrig vågat fråga om – 2

Bröst

Kommer det att synas på mina bröst att de är opererade?

De flesta som gör en bröstförstoring vill att det ska se så naturligt ut som möjligt och det är också vår målsättning på Akademikliniken. För att uppnå det så finns det flera saker man behöver tänka på. Här är några exempel:

Typ av implantat – det finns idag sk droppformade eller anatomiska implantat som följer bröstets naturliga form. Vilket implantat man väljer beror på hur du vill att dina bröst ska se ut efter operationen, och vad som är möjligt att uppnå beroende på hur din kropp ser ut.

Storlek och form på implantatet – man behöver anpassa det till dina individuella förutsättningar. Därför är det viktigt att göra noggranna mätningar för att bestämma rätt dimensioner av implantatet så att det blir naturligt för just dig. Hos oss finns det också möjlighet att göra 3D-simulering av hur resultatet ser ut med olika typer av implantat och storlekar. Läs mer här 3D-simulering

Operationsärr – det finns olika tekniker för var man lägger in implantatet i brösten och olika fördelar med de olika metoderna. Oftast lägger vi snittet i vecket under bröstet vilket betraktas som en säker och effektiv metod, men det finns också möjlighet att lägga in implantatet via armhålan. Vilket som är bäst för just dig pratar du med plastikkirurgen om i samband med konsultationen. Oavsett placering så blir ärret nästan osynligt med tiden.

 

Vår kompletta guide till bröstförstoring! Allt du behöver veta inför operationen inklusive foton och slutresultat. Ladda  ner