“Allt blev fel och det slutade med att jag fick större bröst än jag hade önskat mig” – Nicoline Hedlund

Bröst

Nicoline Hedlund

Flertalet kvinnor genomgår en bröstförstoring på grund av att de önskar sig större bröst eller vill ha en byst som är mer passande till deras kroppsform. Dock kan för stora bröstimplantat leda till rygg- och nacksmärtor, vilket är en följd som många inte har i åtanke. Nicoline är en av dem som tidigare har genomgått en bröstförstoring men önskar att byta till mindre implantat.

Nicoline Hedlund är en svensk influencer och livstilsbloggare som använder sitt eget namn i sin blogg. Nicoline var på besök på vår klinik i Malmö där hon träffade plastikkirurgen Ulf Garpered för en konsultation. I intervjun berättar Nicoline om vilken operation hon vill genomföra.

Nicoline Hedlund

Varför vill du göra ett bröstlyft och byta till mindre implantat?

”För fem år sen opererades jag på en annan klinik i min hemstad, men resultatet blev inte alls som jag hade förväntat mig. Under min första operation fick jag 400 ml, men det uppstod en dubbelbubbla. Jag var inte nöjd med resultatet och för att rätta till det fick jag nästan dubbelt så stora implantat. Men allt gick fel och mina bröst var allt för stora. Implantaten var alldeles för tunga, vilket gjorde att jag fick både rygg- och nacksmärtor, samt fick jag dålig hållning. Därför beslutade jag mig för att göra något åt saken. Nu fick jag möjligheten till att opereras på Akademikliniken i Malmö, vilket jag inte kunde tacka nej till. Innan jag blev kontaktad för ett samarbete hade jag hört väldigt bra om kliniken.

Hur mycket betyder ditt utseende för dig?

”Det betyder väldigt mycket. Jag är influencer och mitt brand bygger på mitt utseende. Mitt utseende påverkar även hur jag mår. När man känner att man inte är nöjd med sin kropp påverkar det ens självförtroende. Jag genomför min operation både på grund av mitt utseende samt för de smärtor jag har på grund av mina nuvarande implantat.”

Vad betyder denna operation för dig?

”Det betyder allt för mig! Jag har tänkt på att operera mig i flera år och nu är det på tiden att jag får det gjort. Jag är tacksam för att få möjlighet till att genomgå en operation som kan rätta till resultaten.”

Vad är viktigast när du ska välja klinik?

En viktig aspekt är hur personalen bemöter dig och om dem lyssnar på dina behov. Alla här har varit jättetrevliga och Ulf har verkligen lyssnat på allt som jag har sagt under konsultationen.

Nicoline ska opereras den 20 november på Akademikliniken i Malmö.

Läs här om du intresserad av att boka en GRATIS konsultation för bröstlyft och bröstförminskning.