Akademikliniken öppnar Skin Center på NK i Stockholm

Nyheter

Akademikliniken Skin Center på NK

Äntligen!

Vi är så exalterade och glada över att kunna få dela med oss av nyheten att Akademikliniken i slutet på augusti öppnar upp dörrarna till ett helt nytt Skin Center på NK Beauty i Stockholm.

På NK som på våra andra Skin Center kommer vi erbjuda det senaste inom avancerad hudvård.  Utöver detta erbjuds även ett brett utbud av exklusiva hudvårdsprodukter med aktiva ingredienser.

“Det ska vara enkelt och smidigt för kunder att hitta till oss och boka in behandlingar. Därmed känns det väldigt kul att vi nu har fått möjligheten att öppna upp ett eget Skin Center på anrika NK mitt i centrala Stockholm., säger Sofia Nyctelius Krook Affärsområdeschef på Akademikliniken.”

Tryggt med legitimerad och auktoriserade behandlare

På Skin Center NK kommer du som alltid hos Akademikliniken träffa legitimerade sjuksköterskor och auktoriserade hudterapeuter.

“Att utöka serviceerbjudandet är en del av vår strategi på NK Beauty då vi ser en ständigt ökad efterfrågan från våra kunder. Det gör vi genom att lansera samarbeten med både stora välkända företag och mindre aktörer. Akademikliniken är ett starkt varumärke och ledande inom sin bransch vilket stärker vårt behandlingskoncept ytterligare och gör NK ledande i Europa vad gäller behandlingskoncept i varuhus, säger Linda Dahnberg, Affärsområdeschef Beauty på Departments & Stores.”  Läs mer om detta .

Bild på Akademikliniken SKin Care produkter

Akademiklinikens Skin Center hittar du på NK Beauty Lounge, Nedre Plan, NK Stockholm.

Varmt välkommen till Akademikliniken Skin Center NK!

Boka Konsultation / Behandling