7 snabba frågor till Isabella Jedler

Patientberättelser, Behandlingar

Profilbild Isabella Jedler

Vi har träffat bloggaren och influencern Isabella Jedler för några snabba frågor om vad skönhet är för henne, vilka behandlingar hon gillar och varför hon har valt just Akademikliniken som go-to klinik.

1. Vad är skönhet for dig?

– Skönhet för mig är att känna sig fräsch. Att kunna känna sig vacker utan smink och att ta hand om sig själv.

2. Hur påverkar skönhet din vardag?

– Att känna sig fin och fräsch förändrar verkligen allt. Det ger en en extra skjuts i vardagen och kan ge en extra energi till att ta över världen, en känsla av att vara ostoppbar.

3. Varför valde du att göra en CoolSculptingbehandling?

– Jag har länge stört mig på mina fettdepåer på den övre delen av magen och trots träning och bra kost blir jag aldrig av med dem. Att lägga sig under kniven kändes lite läskigt så jag tyckte att CoolSculpting var ett tryggt och harmlöst sätt att behandla det på.

4. Hur upplevde du behandlingen:

Jag är nöjd med min behandling och jag tycker att den var smidigare än jag trodde. Jag kunde behandla mig och sedan gå tillbaka till mitt normala liv direkt. Resultatet började sen visa sig efter några veckor och CoolSculpting känns verkligen som ett naturligt sätt att bli av med oönskade fett depåer.

5. Du har även testat att göra en injektionsbehandling, berätta mer om den?

– ­Med starka käkmuskler får man ofta ont i huvudet, inte minst om man som jag ligger och biter ihop käkarna om natten så kan man ofta få ett obehagligt uppvaknande. Därför väljer jag att behandla mina starka käkmuskler med ”botox” för att de ska slappna av.

6. Hur upplever du resultatet?

– Jag älskar resultatet av min botox i käken, jag slappnar av utan att behöva tänka och dessutom har musklerna ”sjunkit ihop” lite vilket förtydligar mina kindben och samlar av ansiktet. Här snackar vi om att mixa nöje med funktion!

7. Vad är viktigt för dig vid val av vilken klinik du går till?

– Det är extremt viktigt att det är seriösa utförare och att man går till ett företag som tänker på allt. Allt ifrån att ha fina kliniker, god hygien, högt förtroende och någon som bryr sig om varumärket. Precis detta möts jag av på Akademikliniken. Det ger mig trygghet.

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa just dig med problem liknande Isabellas? Boka en konsultation med en av våra duktiga Injektionssjuksköterskor eller hudterapeuter så kommer du får svar på alla dina frågor.

Boka konsultation