Online Konsultation med Akademiklinikens App - AK Online

Grafisk mindre logotyp för Akademikliniken app för online konsultation - AK Online

Ladda ner AK Online

Du hittar appen i App Store eller Google play genom att söka på Akademikliniken och välja AK Online, eller genom att klicka på någon av länkarna nedan.

Google Play

App Store

Bekväm konsultation hemifrån

För dig som bor längre bort från en klinik, eller som tycker det känns mer bekvämt att första gången mötas online, finns nu AK Online. Via vår app erbjuder vi online-konsultationer, där du möter en plastikkirurg eller en hudterapeut, för en första konsultation. Vem du möter beror förstås på vilken typ av ingrepp eller behandling du är intresserad av.

Hur går det till?

Allt du behöver göra är att ladda ner appen AK Online och boka en tid som passar dig. Hittar du ingen tid i appen så ring vår kundtjänst på 08-614 54 00, så hjälper de dig. Vi ber dig också att fylla i en hälsodeklaration inför ditt möte, även den finns i appen. När det är dags för din konsultation så ringer vi upp dig. Du behöver inte ha appen igång för att vi ska kunna ringa dig.

Däremot är det viktigt att du använder headset, sitter avskilt med bra uppkoppling och har ordentligt med ljus. Allt för att konsultationen ska bli så bra som möjligt.

I vissa fall kan det vara nödvändigt att komplettera din online konsultation med en fysiskkonsultation innan din operation. Om detta blir aktuellt betalar du endast mellanskillnaden från en online konsultation till en fysiskkonsultation. (se prislista)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev