Restylane – elegant och naturlig look med fillers

Restylane är världens första hyaluronsyrafiller som dämpar rynkor, förstärker ansiktskonturen, skapar volym och är hudföryngrande.

När vi åldras förlorar huden underhudsfett, kollagen och andra viktiga egenskaper som ger ansiktet form och struktur. Plötsligt börjar vi upptäcka små fina linjer, rynkor och veck som inte fanns där förut och som bidrar till att vi ser äldre ut.

Restylane återskapar, förstärker och slätar ut

En behandling med Restylane är lämplig när du vill:

  • återskapa volym och definiera kindbenen för att uppnå ett mer ungdomligt utseende
  • förstärka form och kontur för att reducera synliga tecken på åldrande
  • släta ut rynkor och veck runt mun och näsa
  • definiera läppkontur eller öka volym i läpparna
  • mjuka upp och ta bort rynkor och linjer i pannan samt runt ögonen
  • Restylane Skinboosters är skräddarsydd för återfukta på djupet.

Omedelbar effekt

Restylane är världens första hyaluronsyrafiller, utvecklad och producerad i Sverige. Den har funnits sedan 1996 och är fortfarande den mest använda produkten på marknaden. Effekten är omedelbar och kan vara upp till 18 månader beroende på behandlingsområde.

Behandlingsområden Restylane

Fillers för olika områden

Restylane finns i flera varianter och är speciellt anpassade för olika användningsområden. Din behandlare ger råd om vilken produkt som är mest lämplig för det område som du vill behandla och utifrån dina personliga förutsättningar.

Frågor & svar

Restylane

Är en injektionsbehandling som används för behandling av volym och form i ansiktet och läppar.

Restylane Defyne

Formar och definierar ansiktets konturer och form. Ger ett definierat och samtidigt mjukt resultat

Restylane Fynesse

Med denna produkt kan vi mjuka upp och reducera fina linjer och rynkor i ansiktet. Den ger huden finess genom ett mjukt och slätt resultat.

Restylane Kysse

Används för behandling av volym och form för läpparna och även behandling av området runt munnen. Ger ett balanserat och naturligt utseende.

Restylane Lyft

Används för att behandla medel- till djupa linjer och veck. Detta är en produkt som tar bort rynkor och veck mellan ögonbrynen, mellan näsa och mun samt skrattrynkor. Den här produkten använder vi även för att behandla ärr och acneärr, forma näsan, konturera ansiktet samt förstora läpparna.

Restylane Lyps

Är en injektionsbehandling som används behandling av volym och form för läpparna och även behandling av området runt munnen. Ger också en generellt föryngrande effekt och bidrar till att återställa fuktbalansen.

Restylane Refyne

Används för behandling av volym och form i ansiktet och läppar. Med denna produkt fyller vi och slätar ut rynkor och veck. Ger huden ett förfinat (refined) resultat.

Restylane Skinboosters

Skinboosters är inte en traditionell volymgivande filler utan en behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudkvalitén och ger en naturlig lyster. Med Skinboosters är det möjligt att injicera små mikrodoser av den fuktgivande hyaluronsyran direkt ner i huden för en långvarig och djupverkande effekt.

För bästa effekt rekommenderar vi att man gör injektioner med Skinboosters som en kurbehandling. Man inleder med 3 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Sedan underhåller man resultatet bäst genom att löpande göra 1 behandling i halvåret.

Restylane SubQ

Används för att bygga volym i haka och kinder. Denna produkt kan hjälpa till att återskapa förlorad volym i ansiktet på ett sätt som ser naturligt ut. Genom att försiktigt tillföra haka och kinder extra volym formar och markerar SubQ dessa områden så att de ger ett ungdomligt och mer distinkt intryck.

Restylane Volyme

En volymgivande produkt som återskapar förlorad volym i ansiktet. Denna produkt kan hjälpa till att återskapa förlorad volym i ansiktet på ett sätt som ser naturligt ut.

Våra priser

Konsultation

Vad kostar en behandling med Restylane?

Det exakta priset för en injektionsbehandling med Restylane beror på en rad olika faktorer. Bland annat omfattningen av problemet och om du ska göra en kombinationsbehandling. I samband med konsultationen får du en kostnadsberäkning.

Se priser för Restylane