Lena Olin, 67 år - Hudbehandlingar

Min hud vaknar till liv. Och jag får det genomlysta som jag älskar.

Jag vill inte se ut som att jag är 20 år, men jag vill se extra bra ut.

Lena Olin lever ett minst sagt aktivt liv, hon pendlar mellan New York och Stockholm och sitt sommarhus i Skåne. Spelar in TV-serie efter TV-serie, som blir succé och vi känner alla igen henne från flera av våra mest uppskattade filmatiseringar och teateruppsättningar. Lena Olin ger oss alltid ett leende på läpparna.

Att Lena Olin är en aktiv användare av vår produktserie gör oss minst sagt stolta. Och när Lena själv berättar hur hon känner för sina hudbehandlingar och att dessa är en av de första saker hon gör när hon kommer till Stockholm, blir vi om än mer stolta. När någon som Lena kan sätta sina ord på våra hudbehandlingar och hudvårdsprodukter, litar man på det hon säger.

”Varje gång jag kommer hem till Sverige och går till Akademiklinikens Skin Center för att få göra en hudbehandling hos auktoriserade hudterapeuter, vaknar min hud till liv. Jag återfår det där genomlysta i min hud som jag bara älskar. Jag vill inte se ut som att jag är 20 år, men jag vill se extra bra ut.”

Just nu spelar jag in andra säsongen av TV-serien Riviera

”I mitt arbete är huden ganska utsatt, det är ständiga sminkningar och flertalet touch-ups under de många och långa inspelningsdagarna. Och aldrig någon riktigt skönhetssömn. Därför är det så viktigt för mig att både göra bra hudbehandlingar och använda aktiva produkter. Jag får ofta frågan om vad jag använder för hudvårdsprodukter och berättar då om mina positiva upplevelser av Akademiklinikens produktserie, som alltid är med mig där jag är.”