Specialister på injektioner

Hos oss möter du alltid sjuksköterskor och läkare som är certifierade av Estetiska Injektionsrådet. Vårt mål är framförallt att förstärka och framhäva det du är nöjd med hos dig själv.

Över 200.000 behandlingar sedan 1991

Akademikliniken är pionjärer inom estetiska behandlingar. Vi var först med både ”botulinumtoxin (Botox)” och fillers i Sverige och genom åren har vi varit med och utvecklat det numera världskända varumärket Restylane. Sedan början av 90-talet har våra läkare och sjuksköterskor genomfört fler än 200.000 injektionsbehandlingar på de egna klinikerna runt om i Norden – vilket gett oss en helt unik kompetens och erfarenhet.

Endast marknadsledande varumärken

Vi arbetar endast med ledande varumärken inom fillers och Botulinumtoxin. De fillers vi använder är baserade på hyaluronsyra – ett ämne som också finns naturligt i kroppen. Miljontals injektionsbehandlingar har utförts runt om i världen och alla våra produkter har en kliniskt dokumenterad och bevisad effekt. En effekt som är långvarig, men inte permanent, vilket ger dig frihet att välja vad du vill uppnå och hur länge.

Idag finns tyvärr flera förfalskningar och piratkopior på marknaden, men när du kommer till oss kan du alltid känna dig trygg med att du får högsta möjliga kvalitet och ett säkert omhändertagande.

Emblem för medlemmar i Estetiska Injektionsrådet

Certifierade sjuksköterskor & läkare

Vår storlek är din trygghet. Hos oss möter du alltid sjuksköterskor och läkare som är certifierade av Estetiska Injektionsrådet. Det är en certifieringsprocess som är helt fristående och oberoende. Syftet är att stärka konsumentskyddet, hjälpa dig att hitta kvalificerade behandlare och att skapa en säkrare skönhetsbransch för alla.

Konsultation hos Akademikliniken

Personlig konsultation & behandlingsplan

Vi lägger stor vikt vid en personlig konsultation för att kunna ge dig rätt behandling utifrån just dina förutsättningar och önskemål. När vi tillsammans lagt upp en långsiktig plan får du också en prisuppgift. Det är viktigt att du har realistiska förväntningar och en nära dialog med din behandlare.