Specialister på injektioner

Akademikliniken är pionjärer inom estetiska behandlingar. Hos oss möter du alltid sjuksköterskor och läkare som är certifierade av Estetiska Injektionsrådet. Vårt mål är framförallt att förstärka och framhäva det du är nöjd med hos dig själv.

Över 200.000 behandlingar sedan 1991

Akademikliniken är pionjärer inom estetiska behandlingar. Vi var först med både ”botulinumtoxin (Botox)” och fillers i Sverige och genom åren har vi varit med och utvecklat det numera världskända varumärket Restylane. Sedan början av 90-talet har våra läkare och sjuksköterskor genomfört fler än 200.000 injektionsbehandlingar på de egna klinikerna runt om i Norden – vilket gett oss en helt unik kompetens och erfarenhet.

Endast marknadsledande varumärken

Vi arbetar endast med ledande varumärken inom fillers och Botulinumtoxin. De fillers vi använder är baserade på hyaluronsyra – ett ämne som också finns naturligt i kroppen. Miljontals injektionsbehandlingar har utförts runt om i världen och alla våra produkter har en kliniskt dokumenterad och bevisad effekt. En effekt som är långvarig, men inte permanent, vilket ger dig frihet att välja vad du vill uppnå och hur länge.

Idag finns tyvärr flera förfalskningar och piratkopior på marknaden, men när du kommer till oss kan du alltid känna dig trygg med att du får högsta möjliga kvalitet och ett säkert omhändertagande.

Emblem för medlemmar i Estetiska Injektionsrådet

Certifierade sjuksköterskor & läkare

Vår storlek är din trygghet. Hos oss möter du alltid sjuksköterskor och läkare som är certifierade av Estetiska Injektionsrådet. Det är en certifieringsprocess som är helt fristående och oberoende. Syftet är att stärka konsumentskyddet, hjälpa dig att hitta kvalificerade behandlare och att skapa en säkrare skönhetsbransch för alla. 

Alla

Akademiklinikens behandlingar äger rum på våra egna kliniker och med hjälp av den senaste tekniken, de mest moderna metoderna och kontinuerlig forskning leder vi utvecklingen framåt.

Konsultation hos Akademikliniken

Personlig konsultation & behandlingsplan

Vi lägger stor vikt vid en personlig konsultation för att kunna ge dig rätt behandling utifrån just dina förutsättningar och önskemål. När vi tillsammans lagt upp en långsiktig plan får du också en prisuppgift. Det är viktigt att du har realistiska förväntningar och en nära dialog med din behandlare.

För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du kombinerar din injektionsbehandling med en annan behandling. Vi erbjuder både plastikkirurgi, dermatologi och medicinsk hudvård i världsklass. Dessutom har vi en egen prisad hudvårdsserie.

Kirurg i läkarrock på Akademikliniken

Fokus på naturliga resultat

Vi strävar alltid efter att ha världens nöjdaste kunder. Med oss. Och sig själva. Därför är det viktigt att du känner dig helt trygg med ditt val av Akademikliniken. Vår Trygghetsgaranti omfattar oönskade resultat och komplikationer till följd av en behandling/operation.

Den ingår kostnadsfritt under en 12-månaders period efter det att den primära operationen genomförts, men om du vill kan du förlänga garantin till 3 eller 5 år.

Naturliga resultat efter behandling hos Akademikliniken

Fokus på naturliga resultat

Akademiklinken fokuserar på estetik och proportioner och eftersträvar alltid ett naturligt resultat. En lyckad behandling gör att du ser piggare, fräschare och gladare ut – men du är fortfarande du. Vårt mål är framförallt att förstärka och framhäva det du är nöjd med hos dig själv.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev