Vad kan vi åstadkomma med en fettsugning?

Okategoriserat, Aktuellt, Patientberättelser, Kropp

Fettsugning är en metod för att ta bort lokala fettdepåer. Vissa fettanhopningar är svåra att få bort med trots rätt kost och en aktiv livsstil. Vi kan genomföra fettsugning på i stort sett alla ytliga delar av kroppen som har överskott av fett bland annat buk, kärlekshandtag, ridbyxlår, haka m.m.

Viveka, 43 år, besökte plastikkirurg Dr Jan Jernbeck för att se vad det fanns för möjligheter för henne. Hon hade genomgått ett kejsarsnitt ett par år tidigare och upplevde att hon hade ett fettöverskott på buk och höfter. Under konsultationen gick Dr Jernbeck igenom ingreppet med henne och bestämde, utefter hennes förutsättningar, att fettsugning var ett bra alternativ. Hon hade en bra hudkvalitét så en hudåtstramande bukplastik i kombination med fettsugningen var inte nödvändig.

5 månader efter sin operation var Viveka på återbesök och kände sig väldigt nöjd med sitt resultat. Hon hade under denna period även genomgått LPG- behandlingar för att ytterligare förbättra hudkvalitén och slutresultatet.

Läs mer om fettsugning här >

Envisa fettdepåer som inte går att träna bort? En introduktion till fettsugning & fettsugning vs. bukplastik. Ladda ner