Tandblekning i Stockholm

Tänder

tandblekning stockholm

Ett vitt, bländande leende kan förbättra ditt självförtroende och ge ett gott intryck. Om du bor i Stockholm och letar efter en pålitlig klinik för tandblekning, finns Akademikliniken här för dig. Vi erbjuder säkra och effektiva tandblekningsbehandlingar som ger långvariga resultat.

Varför ska du bleka tänderna?

  • Självförtroende: Ett vitare leende kan öka ditt självförtroende och få dig att känna dig mer attraktiv.
  • Missfärgningar: Tandblekning avlägsnar fläckar och missfärgningar som orsakas av kaffe, te, rökning och åldrande.
  • Fräsch framtoning: Ett bländande leende kan förbättra ditt utseende och göra ett positivt intryck på andra.

Brilliant Smile för vitare tänder

Brilliant Smile är en säker och effektiv metod för tandblekning. En timmes behandling ger märkbart vitare tänder i flera år. Med ofarligt plasmaljus och en skonsam gel bleks tänderna utan att påverka tandkött eller emaljstruktur. Metoden orsakar sällan ilningar och anpassas efter ditt unika utgångsläge.

Våra behandlingar

Vi erbjuder olika metoder för tandblekning beroende på dina behov:

  • Tandblekning på klinik: En snabb och effektiv metod som utförs på kliniken. Behandlingen tar vanligtvis omkring en timme och resultaten är omedelbart synliga.
  • Tandblekning hemma: Vi erbjuder anpassade skenor och blekmedel för användning hemma. Denna metod ger gradvisa resultat över några veckor och ger dig möjlighet att bleka tänderna i din egen takt.

Tanblekning på klinik

Behandlingen inleds med att vi putsar tänderna, följt av applicering av en gel med väteperoxid som aktiveras med plasmaljus. Gelen byts ut tre gånger under de tre 20-minuters perioderna. Plasmaljuset är fritt från UV och infrarött ljus, vilket gör behandlingen helt säker och utan biverkningar. Resultatet är långvarigt och beroende på individuella variationer.

Tandblekning hemma

Vi erbjuder även hemblekning med skenor, där en 15-procentig karbamidperoxid används. Skenan bör sitta på plats i minst fyra timmar, helst under natten. Behandlingen upprepas dagligen i fem till tio dagar beroende på missfärgningens grad. Resultatet syns efter två till sex veckor, när tandfärgen stabiliserats.

Varför välja Akademikliniken?

  • Säkerhet först: Vi använder endast säkra och godkända produkter för att skydda din tandhälsa. Våra tandläkare övervakar hela processen för att säkerställa att du får de bästa och säkraste resultaten.
  • Erfaren personal: Vi har lång erfarenhet av tandblekning och är utbildade i de senaste teknikerna. Vi är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga vården och resultat som du kommer att vara nöjd med.
  • Personligt anpassade behandlingar: Vi skräddarsyr behandlingen efter dina specifika behov och önskemål. Vi tar hänsyn till din tandhälsa och dina estetiska mål för att skapa en behandling som är perfekt för dig.

Återhämtning och resultat

Efter tandblekning är det viktigt att följa några enkla riktlinjer för att bibehålla de vita resultaten. Undvik att konsumera färgstarka livsmedel och drycker under de första 48 timmarna efter behandlingen och följ tandläkarens råd för att hålla tänderna vita och friska.

Tanblekning hos Akademikliniken i Stockholm

Tandblekning har på kort tid blivit en mycket populär och väldokumenterad metod att skaffa sig vitare tänder med mycket få biverkningar. Alla vill ha ett vackert leende, men långt ifrån alla har naturligt vita tänder. För vissa minskar tändernas vithet med åren på naturlig väg. Boka en konsultation idag för ett vitare leende.

Boka konsultation