Stylage M filler

Injektioner

fillers

Har du hört talas om Stylage M filler och undrar vad det är för något? Oavsett om du är kvinna eller man och önskar ett föryngrat utseende kan filler ett bra alternativ för dig. Det är en trygg och pålitlig behandling med syftet att boosta huden med hjälp av naturliga ämnen. Nedan reder vi ut vad filler är och ger rekommendationer på den här typen av skönhetsbehandlingar.

 

Vad är filler?

Den alltmer populära hudbehandlingen med filler är bevisad att vara effektiv för att släta ut hudpartier. De flesta fillers består i huvudsak av hyaluronsyra som är ett ämne du har i din egen kropp. Med hjälp av denna återskapas den volym som kroppen tidigare klarat av att underhålla på egen hand, men som försämras med åldern. Injektionen består alltså av ditt eget hyaluronsyreämne, vilket boostar den föråldrande huden med ett föryngrat utseende och slätare hud som resultat.

Dessutom går det att använda filler för att återskapa eller öka volym i läppar, haka eller kinder. Det kan därför bli ett alternativ till ansiktslyft för de som inte vill genomgå en operation.

Hyaluronsyra är dock precis som kollagen ett ämne som kroppen med tiden producerar allt mindre av. Det gör att din hud tappar i elasticitet och ditt utseende föråldras. Därför kan det vara viktigt att regelbundet behandla med filler för de som vill upprätthålla en återfuktat och föryngrat utseende.

 

Olika filler

Det finns olika typer av filler och respektive filler framställs på olika sätt. Det som skiljer dem åt är:

  • Hur snabbt den bryts ner av huden
  • Hur mycket fukt den kan fånga upp
  • Hur bra den håller sin form

Det beror också på vilket område som behandlas. Haka och kinder tenderar att behålla produkten i större utsträckning än läppar, eftersom vi rör på musklerna kring läpparna mer. Ju mindre rörelse av muskler och mimik som finns i området desto bättre tenderar fillern att hålla.

 

Här är några av de vanligaste varumärkena inom filler:

  • Juvederm filler – dess konsistens är inte alltför hård och lämpar sig för fina partier.
  • Restylane filler – har egenskaper som är ideala för utfyllnad och dess formbara textur möjliggör att huden kan få önskad form och kontur.
  • Stylage filler – relativt nytt varumärke som med hjälp av IPN-tekonologi och antioxidanter ger mindre rodnad och svullnad.

 

Så går behandlingen till

Hos oss på Akademikliniken arbetar läkare och personal med stor kunskap om den här typen av behandling. I ett första skede bokar vi en konsultation för att avgöra vilken hudbehandling som passar dina önskemål.

Akademikliniken använder Restylane för att uppnå ett individanpassat resultat av hög kvalitet. Behandlingen går snabbt, oftast på mindre än 30 minuter, och vi använder en tunn nål för att injicera. Detta hjälper dig att få tillbaka din släta hud eller dina fylliga läppar. Efter behandlingen får du även mer lyster i ansiktet samt att konturer förstärks. Resultatet är uppenbart direkt efteråt.

 

Är Stylage M filler eller andra fillers något för dig?

​Behandlingen är optimal för dig som önskar få tillbaka lyster i huden och ett mer ungdomligt utseende. Du kanske märker att du tappat volym i läppar, under ögonen och i mitten av ansiktet? Eller gör sig rynkor och små veck mer synliga för varje dag? Då är filler helt rätt metod för att sakta ner hudens åldrande.

Du är varmt välkommen att boka filler behandling hos oss på Akademikliniken.

Boka konsultation