Specialistkliniken + Akademikliniken = Sant

Okategoriserat, Övrigt

Goddagens alla bloggläsare!

Förlovningen mellan Specialistkliniken och Akademikliniken ingicks för en tid sedan och den 18 juli 2012 gifte sig klinikerna i Stockholm.

Detta är en mycket glädjande tilldragelse. Ända sedan Akademikliniken startade i Stockholm för många år sen har de två klinikerna haft ett förhållande.  Vi på Specialistkliniken har hjälpt till med Akademiklinikens patienter t ex med stygn och kontroller och vi har fått samma hjälp i Stockholm.

Båda klinikerna har patienter från hela landet och vi har varit glada över att vid behov kunna erbjuda våra patienter service vid resp. klinik.  Sveriges två flaggskepp har mötts och förenats och är i dag en plastikkirurgisk klinik i världsformat och i särklass den största i Skandinavien.

På Specialistkliniken kommer bemanningen att vara densamma dvs Claes Lauritzen, Hans Mark, Jonas Lundberg, Carolina Borén och Giovanni Maltese, som kommer vara den läkare som utför hårtransplantationer i Göteborg. Kärlkirurgin kommer som vanligt att utföras av prof. Bo Risberg med sin fina laser- och ultraljudutrustning. Vi kommer, också som vanligt, att bibehålla våra högt ställda krav på kvalitet, omsorg och uppföljning och hit har man alltid med förtroende kunnat vända sig för att få förstklassig behandling. Exempel på vanliga  sådana skönhetsingrepp är bröstförstoring, bröstreduktion, bröstlyft, bukplastik, fettsugning, ögonlocksplastik, ansiktslyftning, näsplastik och mycket annat. Samtliga sådana ingrepp kräver stor erfarenhet, gott omdöme, god smak och teknisk skicklighet hos kirurgen.

”Sommaren” 2012

Sommaren lider mot sitt slut. Visserligen märks ingen skillnad, men enligt almanackan har det varit sommar.  Jag hoppas verkligen att ni som läser detta ändå har kunnat få en behaglig vila eller avkoppling. Och säkert har några av er lyckats komma utomlands och fått sola och bada.

Vi får hoppas på en fin höst.

Varma hälsningar

Claes Lauritzen