Sofie 30 år – Jag känner mig fri och mer som mig själv

Okategoriserat

sofie-rygg

Sofie har genomgått bröstlyft, bröstförstoring och armplastik. Operationerna utfördes av Dr Jesper Bergdahl vid Akademikliniken i Stockholm.

Jag fick jättefina resultat av mina operationer och har alltid känt mig trygg med Jesper Bergdahl som är min kirurg, säger Sofie.
sofie-hemsida

Sofies berättelse

– Jag kontaktade Akademikliniken då jag efter en kraftig viktnedgång haft mycket överflödig hud på armar och bröst. Jag har fött och ammat två barn vilket också påverkat att brösten bara var som skinnpåsar. Mina överarmar är något jag skämts över i många år då det sladdrade och dallrade när jag lyfte upp armarna. Det var så illa att jag aldrig gick i linne eller kortärmat, ens på sommaren. Jag hade alltid långärmat på mig. Nu efter mina operationer som båda utfördes samtidigt, känner jag mig fri, och mer som mig själv.