Restylane Skinboosters – lyster till en torr och trött hud

Ansikte, Injektioner

Behandlare tar förebild innan behandling

Det huden behöver allra mest just nu är återfuktning på djupet som i sin tur gör att huden får mer lyster och en jämnare och finare yta.

Restylane Skinboosters är en behandling som innebär att man tillför hyaluronsyra på djupet i huden. Hyaluronsyran är speciellt utformad så att den stannar kvar längre i huden – i små mikrodoser injiceras Skinbooster under huden där den drar åt sig vatten och ger långvarig och djup återfuktning.

Makeupartisten och skönhetsbloggaren Linda Hallberg provade behandlingen hos oss – hon upplevde sin hud som trött och stressad och ville testa en metod som ger snabb och långvarig effekt. Därför föreslog vi Skinboosters och här kan du läsa mer om hur det gick till och vad hon tyckte Linda Hallberg Blogg

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och används ofta i hudcremer – Skinboosters är “som en hudcreme som verkar från insidan” som Linda säger. För maximal effekt gör man en kur på 3 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.

Gör det ont då? “Inte farligt alls, det sticker till lite bara ibland” säger Linda. Och självklart får man bedövningssalva innan.

Något för dig? Just nu erbjuder vi gratis konsultationer hos våra injektionssjuksköterskor – boka en tid så hjälper de dig att föreslå en behandling som passar just dina behov.

Skinboosterbehandling på Linda Halberg
Bild lånad från lindahallberg.se